15/16 Son 32 1.Maç | Galatasaray 1-1 Lazio | MS | 18 Şubat | Tivibu

lig tv ye göre

Denayer Chedjou Hakan Olcan

Perşembe günü Lazio ile karşılaşacak sarı kırmızı ekibin tecrübeli hocası Denizli takımda bazı değişiklikler yaparak Lazio'yu kanatlardan vurmayı hedefliyor. Kurt hoca Linnes'i hem yetersiz bulması hem de yeni transferin UEFA'da forma giyemeyecek olması sebebiyle sağ bekte Sabri'ye görev verirken, Mersin maçındaki Chedjou-Semih tandemini bozmayı düşünmediği öğrenildi ayrıca Carole'un sol bekteki performansından memnun olmayan Denizli sol bekte Hakan Balta'ya görev vererek defans da daha dengeli olunmasını sağlayacak.
Umut Bulut ile de özel bir görüşme yapan Denizli tecrübeli golcüye ''Sen bu takımda alternatifsiz futbolcusun bu sebeple performansını asla düşürme Lazio karşısında da senden beklentilerim büyük'' diyerek güven veren Denizli Umut'u beslemesi için Sneijder'i sert bir şekilde uyardı.

Diye bir haber yazsam tutar sanırım.

Yalniz su cektirdikleri fotograf bence gereksiz.

Bir iki tur cikarsin ne bilim yari finale falan gelirsin kupaya odaklaniyoruz diyerek eski kupan ile resim cekerek sinerji yaratirsin.

Su an gereksiz olmus bence.

Avrupa avrupa duy sesimizi

Iste bu cimbomun ayak sesleri

Cimbomla kimse basa cikamaz

Lazio i.nesi kolla kendini

poz vermekten baska birsey yapmiyoruz

Maalesef havamızı kaybettik o yüzden maç çok zor geçecek fakat GALATASARAY'ın olduğu yerde HOPE (gerzek oyuncunun adını yazmak istemedim) vardır

şu bombok sezonda bari bu maçi kazanip hala avrupa fatihi oldugumuzu gösterelim

Antreman resimlerine göre

Muslera

Jason semih balta carole

Selcuk Donk

Sabri Sneijder olcan

Poldi

Chedjou'yu as takimda göremedim resimlerde

Antreman resimlerine göre

Muslera

Jason semih balta carole

Selcuk Donk

Sabri Sneijder olcan

Poldi

Chedjou'yu as takimda göremedim resimlerde
Semih filan oynarsa yine izlemiyecem maçı adam beni futboldan soğuttu..Hatta bundan sonra Semih sığırının oynadığı hiç bir maça bakmam

Sagda denayer olur ortada hakan ched

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Ulan eskiden ligde kötü olsak bile Avrupa'da farklıydık. Takıma o yönden güvenimiz sonsuzdu ama ben şahsen bu derece kötü olduğumuz hatırlamıyorum. Buna 8. Olduğumuz sezonda dahil...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Biz tek forvetle cikamayiz, ne kadar Umut kötü de olsa, tek forvet, yetmiyor bize

Muslera
Linnes Chedjou Hakan Olcan/Carole
Yasin - Selcuk - Sneijder - Podolski
Sinan - Umut

Belki simdi sövenler olacaktir Umut icinde, Maci karsi tarafa yikmamiz gerek ve ikiside hizli futbolcudur, olmadi degistirceksin Donk ile veya Emre Colak ile. Dinamik hizli ve calim atici özelikli Engin Baytar Volkan Sen gibi bir Kilit acacak topcumuz lazim, bunu ne Selcukta nede Donkta istedigim gibi saldirgani göremedim. Rodriguezde bana göre cok yumusak kaldi.

Ulan eskiden ligde kötü olsak bile Avrupa'da farklıydık. Takıma o yönden güvenimiz sonsuzdu ama ben şahsen bu derece kötü olduğumuz hatırlamıyorum. Buna 8. Olduğumuz sezonda dahil...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Abartıyorsun.8. olduğumuz seneden daha kötüsünü hatırlamıyorum hiç.O seneden kötüsü de olamaz.Yine abartıyoruz bazı şeyleri.Şu bulunduğumuz sezon 2006-2007 gibi bir şey en fazla.

Geri
Üst Alt