15/16 Son 32 1.Maç | Galatasaray 1-1 Lazio | MS | 18 Şubat | Tivibu

İşin kötüsü Denizli yine değişiklik yapmayacak. 80'e kadar bekleriz artık.

Kirmizi tehlikesinden dolayi DONK, uyurgezerlikten dolayi SELÇUK ciksin. Bilal ve Olcan girip takımin karakteri yükselsin.

Koray-Çolak Donk-Bilal yapıp çift stopere dönsek iyi olur.Böyle duran toplar bile karmaşa.

Tur gitmistir.

O statta olup bi yonetimi teknik ekibi bizi bu futbolcu topluluguna muhtac ettigi icin yuhlamayana yaziklar olsun

Maçta Donk ile Selçuk dışında ki bu ikisi nasıl olduysa gol attırdı kötü adam yok.

Donk kartlı ne top kesti , ne kafa topu aldı gol yedirip top kaptırıyor.

Selçuk'ta ağır ve isteksiz.

En azından sezon ortalamasının üstünde oynadığımızı ve çıkan kardonun gayet güzel olduğunu düşünen bir tek ben varım herhalde.

Şu kadro şu ana kadar Denizli'nin sahay sürdüğü en mantıklı 11.

Burak gittiği zaman Selçuğun takımı sabote edeceğini söylemiştim. Nitekim doğru çıktı.

Biz eleniriz. Net.

6 tane stoper 1 adam etmedi.Yedigimiz gol şaka gibi gerçekten.Ayrıca arkadaş nasıl bir futboldur her dokundugumuz top yarı sahamıza düşüyor.Ezbere topa vuruyorlar.Selçugun zahmet edip alamadıgı bir pozisyon var ki akıllara zarar.Allahtan kalemizde muslera var.İlk yarı itibari ile maç 3-1 falan olabilirdi.

Şu futbolu Prandelli oynatıca taraftar anasına sövüyordu ama Denizli olunca ses yok. Allah'tan Türkiye'nin Avrupa'ya açılan penceresiyiz...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Koray gayet iyi

Chedjou da orta sahadan topla iyi çıkıyor

Emre'yi TR kupasında bile kadroya almıyor, burada mı alacak?

Onun yerine 95334 stoperle orta sahayı kurmak daha cazip geliyor 30 yıl önceki futbol anlayışına.

Donk'a verilen paralar haram olsun

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Semih olsaydı 3 lemişlerdi. Uzun pası bırak 5 metreye pas atarken titriyor.

ulan bugünde selcuga sövüyorsunuz ya futbol bilginizden süphe ediyorum napti adam abi napti sen birinci forvetini satmissin heralde anlastigi oyuncularla oynicaksin adamlar anlasiyordu niye bozuyorsun be adam 6milyon icin niye?

Geri
Üst Alt