15/16 Son 32 1.Maç | Galatasaray 1-1 Lazio | MS | 18 Şubat | Tivibu

Leşçuk'a iyi oynadı diyenler hangi maçı izliyorlar çok merak ettim. Defansın arkasına eli ayağı düzgün bir pas atabildi diye kahraman ilan etmiş yalakaları :D Ona bakılırsa defansın arkasına sarkan, gol pasını veren ve sarbi'ye boş kaleye gol attıran da Donk'tu lakin bu onun leş bir futbolcu olduğu gerçeğini değiştirmiyor. 2,5 milyon avroluk kalın bir kazık kendisi. Leşçuk ise 1 yararı varsa 10 zararı var kerkenezin :red: Seneye bizim orta sahaya 2 adet Melo tipinde oyuncu lazım. Leşçuk gibi donk gibi birlo gibi kız topu oynayan adamlarla bu iş olmaz.

Takim oyun icerisinde gol bulamaz pas yapip. Ancak duran top, yani tamamen sansa birakilmis bu aksam.

Hic bir b.k yapamazdi bikmadiniz mi artik su yerli teknik adamlardan. Hamza gelmeden önce 'hamza iyi yyeaaa' geldiginde 'gitsin yeaaw kötümüs Denizli kurtarir'. Simdi de 'Denizli kötümüs Ersun yeaa' demeyin.

Ersun ne arkadas Ersun ne? Adam bir sampiyonluk elde etmis su vasat ligte. Ulan Hamza 3 kupa birden aldi bu ligte. Ersun ne arkadas nedir su Ersun?

Benitezler, Mourinholar kapımızda yatmıyorlar kardeşim. CV bırakıp, dönüş bekliyorlarsa amenna ama bu takımın görüp görebileceği teknik direktörler malum yani..

Donk çıkmalı bence. Yoksa bizi eksik bırakır bu maçta, sarı kartı olmasın rağmen hâlâ çok vurdumduymaz hamleleri var.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Kim bilir ne kadar beğenmiştir takımı Mustafa hoca :red:

Leşçuk'a iyi oynadı diyenler hangi maçı izliyorlar çok merak ettim. Defansın arkasına eli ayağı düzgün bir pas atabildi diye kahraman ilan etmiş yalakaları :D Ona bakılırsa defansın arkasına sarkan, gol pasını veren ve sarbi'ye boş kaleye gol attıran da Donk'tu lakin bu onun leş bir futbolcu olduğu gerçeğini değiştirmiyor. 2,5 milyon avroluk kalın bir kazık kendisi. Leşçuk ise 1 yararı varsa 10 zararı var kerkenezin :red: Seneye bizim orta sahaya 2 adet Melo tipinde oyuncu lazım. Leşçuk gibi donk gibi birlo gibi kız topu oynayan adamlarla bu iş olmaz.

bu mal yönetimde öyle hamleler bekliyomusun?

Artik Aydin ve Emin'in trollüklerini görmek istemiyorum, hala bunlara prim verenler var. Birakin kendi kendilerine calip oynasinlar.

Ben blokluyorum simdi ikisini de, böyle sacmaliklar görmek zorunda degilim.

Trollük değil ki,Aydın cidden düşündüğünü yazıyor.İlk başta ben de trollük sanıyordum ama adam ciddi,öyle düşünmese bile kendini inandırmış buna.

Lazio çok iyi pres uyguluyor. Anında baskı yapıyorlar.

Kotu pas.

Taraftar da uyuyor..

Geri
Üst Alt