15/16 Son 32 1.Maç | Galatasaray 1-1 Lazio | MS | 18 Şubat | Tivibu

2 yıldır Avrupa kupalarında takımımızı izlerken utanıyorum,Avrupa fatihini ne hale getirdiler yazıklar olsun.

elenek de kurtulak ya,işkence resmen.carole çıkıyo,sneijder çıkıyo oyundan...ben böyle komedi görmedim.

Kaç bin toplanmış, enayi gibi renkli giyisiler giymiş bi halta yaramaz, takımdan farkı yok

Moderatör tarafında düzenlendi:
En iyisi elenmek. Turu geçersek ve Dortmund felan gelirse, işte o zaman yanarız.

Sent from my D6603 using Tapatalk

Simdi GSC yönetimine bi soru:

Biz bu sari kirmizili figürler analarina, bacilarina, gelmislerine, gecmislerin hatta ve hatta yedi ceddine sövmeyelim de ne yapalim?

Saygilar
Mehmet Tokat

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Tur şansı mucizelere kaldı bence. Adamlar evlerinde gömer bizi ki evlerinde çok farklı oynayan takım

NKFVaklınaK

Şu maçtan sonra (skor demiyorum) hala Denizli istifa etmiyorsa teknik adamlığı olmadığı gibi adamlığı da yoktur.

Hey gidi Galatasaray, nereden nereye, yazık! :(

Yazık yazık koskoca Galatasarayın düştüğü duruma. Umut Buluttan başka koyup oynatacak forvet oyuncumuz yok.

selçuk ve donku tutup sneijder ve caroleyi çıkarmak yani sokaktan çocuğu teknik direktör yap bu değişikliği yapmaz

yazıklar olsun en ufak tepki vermedi taraftar. Doğru dürüst destekde yoktu. İyice bitmiş taraftarlık bizde.

dünya üzerinde hamzayı aratacak tek adam bu küfür edliesi mahlukat denizliydi. çok şükür onu da getirdiler, gerizekalılıkta tarih yazıyor bizim yönetimler

galatasarayin son yillarda en kötü td ve en kötü takimi, resmen hepsi mac bitsede gitsek havasina girmisler bu sezon bitmez arkadas

Geri
Üst Alt