15/16 Son 32 1.Maç | Galatasaray 1-1 Lazio | MS | 18 Şubat | Tivibu

Marchetti
Konko Hoedt Mauricio Radu
Biglia
Parolo Milinko-Savic
Candreva Djordjevic Lulic

Son antremanlarda Felipe Anderson yedek, Lulic ilk11mis.

Sneijder totem yapiyor galiba

3-0 yenersek tur için şansımız olur.

Deplasmanda aşağısı kurtarmaz.

Ruhsuzlar bu akşam olması gerektiği kadar mücadele ederse 2 farklı galibiyet alabiliriz.

Bu macta 40.000 kisi olmali en az. Baska yolu yok.

Şu maçı kazanacaksak en büyük katkı taraftardan gelir başka bir şey değil. Biz ligde, Avrupa'da ne zaman başarılı olduysak dolu tribünler önünde olduk. Ne zamanki Galatasaray'ı batırdılar ve taraftarı küstürdüler o gün bugündür başarısızız. Kısacası bu takımda taraftar faktörü en büyük paya sahip.

Sezonun kalanı için en önemli maçımız diyebiliriz, bir mucize olur ve turu geçersek camia kenetlenebilir tekrar. En azından sezon için bir hedefimiz olur, Avrupa'da ilerleyebilmek.

Her kanal,gazete vs. farklı 11 veriyor.İnş. Semihsiz Umutsuz ve Balta'nın sol bekte olmadığı bir 11'le oynarız.

Hocam sen takip ediyosun italya ligini lazio nasıl son maçlarında

Form durumlari son haftalarda daha iyi. Milinko-Savic takima adapte olmaya basladi. De Vrijin sakatligindan sonra stoper 2lisi ilk maclara göre daha iyi.

Lazionun en büyük sorunu, fark yaratan oyuncu sayilarinin cok az olmasi ve o oyuncularin sakatlik sorunlari.

"G.Saray sahibi olduğu mobil uygulama, internet siteleri, sosyal medya hesapları, tv ve radyonun kullanım haklarını satışa çıkardı."

Sent from my iPhone using Tapatalk

Akşam staddayız GSC ve KTB'yi en iyi şekilde temsil edeceğiz inş.

Bugün Tvbu dan aradılar. Galatasaraylıların listesini almışlar herhalde. Ayda 10 liraya, digitürke ekliyorlarmış. 10 lira bişey değil ama yine de istemedim. Eskiden olsa balıklama atlardım.

öyle birşey olursa denizlinin aklını alırız ultravesler biletleri tüketmiş kale arkaları full olcak benim tahminim 35 bin geçer 40 bin civarı seyirci olucaktır

O kadar olur insallah. Arena'yi full gormeyi ozledim ama kotu sonuc olursa full Arena futbolcular icin cehennem olabilir.

Geri
Üst Alt