Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1-1,penaltılarla Galatasaray turlar.
Penaltılara kalırsak net eleniriz.Sneijder,Podolski,Selçuk dışında penaltı atacak adam yok.Donk,Sabri,Umud kesin havaya vurur.Yasin kaleciye gönderir.Balta ve Carole'ü kestiremiyorum.Çolak var penaltı atacak onu da kadroya almıyor.
Sneijder de Dünya Kupası'nda Arjantin maçında penaltı kaçırmıştı.Şimdi baktım kulüp bazında Ajax'ta 1 penaltı golü var.Onun bile atacağı kesin değil.
Penaltılara kalırsak net eleniriz.Sneijder,Podolski,Selçuk dışında penaltı atacak adam yok.Donk,Sabri,Umud kesin havaya vurur.Yasin kaleciye gönderir.Balta ve Carole'ü kestiremiyorum.Çolak var penaltı atacak onu da kadroya almıyor.
Sneijder de Dünya Kupası'nda Arjantin maçında penaltı kaçırmıştı.Şimdi baktım kulüp bazında Ajax'ta 1 penaltı golü var.Onun bile atacağı kesin değil.
Chedjou gömerNANDO gömer
Penaltılar tamamen şans işi.Avrupa'da şansımız tutuyor.Muslera da penaltılarda iyi bayağı.
Muslera'nın gömmesi Sabri,Donk ve Umud'un gömme ihtimalinden daha fazla o doğru.Chedjou'nun nasıl penaltı atacağı belli değil.Uzun boylulara hiç güvenmem penaltı konusunda.
Rakipte Candreva,Klose,Biglia,Savic ve Matri iyi penaltıcı.Zannetmiyorum penaltılarda kazanacağımızı.