15/16 YF M:2 | Bayern München 2-1 Atlético Madrid | M.S | 3 Mayıs | TRT 1

Bu kamera açısından ayaklara bakınca ofsayt yok gibi görünüyor ama önde olan Griezmann'ın göğüs kısmıydı diye hatırlıyorum

Sent from my iPhone using Tapatalk

Filipeyi ofansif bi takimda seyretmeyi cok isterdim

Sent from my SM-N920I using Tapatalk

Griezmann ne çaktı be.. Palamut gibi.. @B Berke TURFAN

ZkbEn0.jpg

Son düzenleme:
Hakaret etmemis, sadece biraz sert cikismis olayi buyuten ve hakaretleri siralayan sensin. Surda mac seyrediyoruz biz de, onemsemedigin birinin cikisini gormezden gelmek zor olmasa gerek.

Güzel kardeşim benim haddimi bildirmek ona kalmadı. Çünkü ben hep haddimi bildim. Haddimi aşacak en ufak bir davranışım yok. Yılışık yılışık beğenmediği herkese sıra ile sarıyorlar.Sizde buna çanak tutuyorsunuz. Sonra kalite kalmadı diyorlar (ben ona inanmıyorum ). Bayern'e atılan gol bana mı giriyor da bağırıyor ? Bana ne Bayern'den yada Atletico'dan fanatiğiz diye burada çoluk çocuğa kendimizi maskara edecek değiliz. Alın forumunuz sizin olsun. Hayırlı Geceler /Hayırlı Kandiller.

refikden rahatsiz olan varsa, biz onu rahatsiz ederiz! forumdan derhal sutlarim lan sizi

akilli olun

Güzel kardeşim benim haddimi bildirmek ona kalmadı. Çünkü ben hep haddimi bildim. Haddimi aşacak en ufak bir davranışım yok. Yılışık yılışık beğenmediği herkese sıra ile sarıyorlar.Sizde buna çanak tutuyorsunuz. Sonra kalite kalmadı diyorlar (ben ona inanmıyorum ). Bayern'e atılan gol bana mı giriyor da bağırıyor ? Bana ne Bayern'den yada Atletico'dan fanatiğiz diye burada çoluk çocuğa kendimizi maskara edecek değiliz. Alın forumunuz sizin olsun. Hayırlı Geceler /Hayırlı Kandiller.
sen de bana hakaret edip durmayacaktın ben siz diye hitap ederken

herife bak kendi yaptıklarını yazmıyor hiç

yahu ne kadar uzattiniz
mecburmuyuz sizlerin sitemlerinizi okumaya
özele gecin

eved geçen hafta bir barçalıyı kaybettikten sonra bugünde bir bayernliyi kaybettik beyler başımız sağolsun..xd

E haddini biliyorsun iste, sorun ne ki? Gormezden gel gecsin. Ufak surtusmelere her yerde oluyor, futbolda bile hatta hakemler izin veriyor.

Bizim herhangi biseye canak tuttugumuza katilmiyorum. Insanlarin sosyal platform gerceklerini gormezden geldiklerini dusunuyorum. Internette bu kadar alinganlik manasiz.

Hayirli kandiller.

Cuneyt e final maci da yakisir, adam tum maclari yonetsin en iyisi :D

Euro 2012 de yarı final yönetmişti bu yaz final verebilirler. Ondan sonra cücünün tek hedefi kalır o da dünya kupası finali erişebileceği en son nokta o zaten ama bana kalırsa Şampiyonlar ligi finalini yönetmek dünya kupasını finalini yönetmekten daha büyük başarı. Kısaca cücü hakemlikte ulaşabileceği en üst seviyeye ulaştı diyebiliriz.

Atletico - City finali güzel olacaktir.

Bayern tribünlerinden "alemin kralı geliyorrr, geliyooo, geliyooo" tezahüratları

yine mi atletico - real finali olacak acaba hm
intikam zamani atli

Geri
Üst Alt