15/16 YF M:2 | Bayern München 2-1 Atlético Madrid | M.S | 3 Mayıs | TRT 1

Gözün doysun yahu.

Biz kac senedir forvet bekliyoruz, gelmissin burada komple yeni takim istiyorsun Münihe :red:

Adamlar Pep'e İspanyol Ajanı falan diyor. Biz de burda besmelesiz Riekerink bile eleştiremiyoruz. Bu arada Riekerink'i google'a bakmadan yazabildim sonunda.

@Can BÜYÜK Ne oynadın, veya oynadın mı ?

Zor mac be abi, gercekten hic kestiremiyorum. Bayern fark da atabilir, Atletico deplasmanda da yenebilir yani.

Fazla riske girmek istemiyorum, dün bol stres ve adrenalinli bir aksam oldu Chelsea macinda :D Simdilik sadece Atletico gol atar'a biraz birseyler oynadim, baska birsey de oynamam bugün herhalde.

Zor mac be abi, gercekten hic kestiremiyorum. Bayern fark da atabilir, Atletico deplasmanda da yenebilir yani.

Fazla riske girmek istemiyorum, dün bol stres ve adrenalinli bir aksam oldu Chelsea macinda :D Simdilik sadece Atletico gol atar'a biraz birseyler oynadim, baska birsey de oynamam bugün herhalde.

Aynen zor maç. Ben de 1 adet küçük kupon yapacağım, 1/X oynarım heralde.

İlk yarıda en az 2 gol bekliyorum

Bayern gol atmak için elinden geleni yapacak. Atleti bu duruma değerlendirip kontra ataktan gol atabilen bir takım.

madridden süpriz bekliyorum.

tam aksini düsünüyorum , atletico zor gol yiyen bir takim ama bayern bu aksam en az 3 gol atar...skor 3-1..

Bayern Munich: Neuer, Lahm, Boateng, Martinez, Alaba, Ribery, Costa, Alonso, Vidal, Muller, Lewandowski
Subs: Ulreich, Tasci, Thiago, Rafinha, Gotze, Coman, Kimmich

Atletico Madrid: Oblak, Juanfran, Godin, Gimenex, Filipe Luis, Gabi, Augusto, Koke, Saul Niguez, Griezmann, Torres
Subs: Moya, Savic, Lucas, Thomas, Carrasco, Correa, Vietto

Bayern sonunda adam gibi bi defans hattiyla oynayacak

Kabız Ribery yerine yardıran Coman'la başlasaydı daha iyi olurdu. Ancak Pep'in düşüncesi herhalde Ribery ve Costa'yla Atletico'yu yorduktan sonra Coman'la basmak.

Daha dün Leicester City'm diyen gördüm burada, adam Bayern icin biz demis az mi :d. Cakmacilar.

Vidal Atletico maçında 3. sarı kartını görmüş.Nasıl 11'de oluyor yaw?Kural falan mı değişti

Atletico Gol atarsa Bayern 3 atması mi gerekiyor ?

Geri
Üst Alt