- 12 Temmuz 2009
- 60.914
- 24.282
- 3.138
az vergi odemedik hayatimiz boyunca yegenBen de tam vergi uzmani, belediye emekcisi rahmi aslani bilimsel yorum icin cagiracaktim
ub.msji
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
az vergi odemedik hayatimiz boyunca yegenBen de tam vergi uzmani, belediye emekcisi rahmi aslani bilimsel yorum icin cagiracaktim
ub.msji
Senin orada attigin mesajlar acik, bosuna kivirma.
Ayni yere cikiyormus da, tenhada gezip tecavüze ugrar ise sorumluymus falan.
Herzamanki hareketlerin, söylediginin arkasinda duramayip kivirmak.
Ben böyle hastalikli beyinli insanlara nerede olursa olsun ayni tepkiyi veririm.
Artık masaya yumruğu vurma vakti geldiaz vergi odemedik hayatimiz boyunca yegen
oyle vergiyle mergiyle olmazArtık masaya yumruğu vurma vakti geldi
![]()
cikart goster tecavuze ugrayana sorumlulugu vardir dedigimi ... bosa konusup duruyorsun . oyle bir mesaj olsaydi merak etme sana kalmaz buranin yoneticileri keserdi cezayi
olmayan seyi de varmis gibi gostermeye basladin caresizlikten

İşin garibi ben İstanbul’da yaşamıyorum. Gittim vip kombine aldım. Sigara ve alkolde alıyorum. Bu durumda eleştirme şansım varmı? Babamdan para falanda kalmadı. Hatta bu zamlar devam ettikçe yakında ülkeyi terketme noktasına geldim. Ha maddi durum dersen Sinan beyin durumu ne bilmiyorum. Ama ayda 200 kişiye maaş ödüyordum bu durumda kötü sayılmam. Ama böyle ukalaca konuşmuyorum. Meyve suyunda bile zam var. Hadi içki sigara keyfi de diğerleri keyfi mi?
Haa üzülüyormusun dersen üzülmüyorum %70 zam gelsin herşeye alkole %200 gelsin sigaraya %500 gelsin ama diğer ürünlerede gelsin. Beton sever halkımız artık beton kemirsin...
Fakat maddi durumumun iyi olması snop yada diğer insanları içmeyin kardeşim vs diye eleştirmeme neden değil...
Yoksa şu andaki halim mahalle yanarken saçını tarayan or... gibi. Yani umrumda değil. %40 şık muhalif kesime acıyorum. Geri kalana şemsiyeyi boşver. Ağacı soksalar üzülmem. Daha kalınını soksunlar derim.
Fakat benim durumum iyi diye diğerlerini parayı ona vereceğinize buna verin gibisinden eleştirmem...
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
wikileaks belgeleri sunlar bunlar isvicre hesaplari vs. simdi neyse girmeyelim o taraflara.Rahmi ne anlatiyor yaw
ub.msji
Hiçbir iğrenç olayı kınamaz tek yaptığı şey o olayları normalleştirmek adına ortaya koyduğu bahaneler.Eger sen böyle midesizce birsey yazmasan tek yapacagim sacma fikirlerine karsi fikir beyan etmekti.
Ama böyle birsey yazan, böyle midesizce seyler yazan birine karsi ben nerede olursa olsun sessiz kalmam.
Ahlak, edep, görgü ve en önemlisi empati diyorum renktaşım. Fark bu işte.
sent via GSC

Cünkü kendisi baba parasi ile artistlik yapmaya kalkacak kadar igrenc birisi.Hiçbir iğrenç olayı kınamaz tek yaptığı şey o olayları normalleştirmek adına ortaya koyduğu bahaneler.