%15.5 ÖTV ZAMMI

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Senin orada attigin mesajlar acik, bosuna kivirma.
Ayni yere cikiyormus da, tenhada gezip tecavüze ugrar ise sorumluymus falan.
Herzamanki hareketlerin, söylediginin arkasinda duramayip kivirmak.
Ben böyle hastalikli beyinli insanlara nerede olursa olsun ayni tepkiyi veririm.

cikart goster tecavuze ugrayana sorumlulugu vardir dedigimi ... bosa konusup duruyorsun . oyle bir mesaj olsaydi merak etme sana kalmaz buranin yoneticileri keserdi cezayi

olmayan seyi de varmis gibi gostermeye basladin caresizlikten

az vergi odemedik hayatimiz boyunca yegen
Artık masaya yumruğu vurma vakti geldi
2975.jpg

valla millet ben ikisinide sizo diyorum siz ne diyorsunuz

cikart goster tecavuze ugrayana sorumlulugu vardir dedigimi ... bosa konusup duruyorsun . oyle bir mesaj olsaydi merak etme sana kalmaz buranin yoneticileri keserdi cezayi

olmayan seyi de varmis gibi gostermeye basladin caresizlikten
Ashampoo_Snap_2018.07.04_12h02m40s_001_.webp

Bak bakalim burada Hamza ne yazmis ve sen bunun üzerine ne yazmissin.
Tabii ya olmayan seyleri yaziyorum ben caresizlikten, yersen.
Kivir kivir, yeni yaptigin birsey degil nasil olsa.

Bu forumda bir konunun son sayfasına kadar aynı kaldığını görmek çok zorlaşmaya başladı yav. Bir iki sayfa asıl konu konuşulduktan sonra konu değişiyor. En son Keramettin veya Emrah gelip hava alın deyip konuyu kitliyor. :asd:

Eger sen böyle midesizce birsey yazmasan tek yapacagim sacma fikirlerine karsi fikir beyan etmekti.
Ama böyle birsey yazan, böyle midesizce seyler yazan birine karsi ben nerede olursa olsun sessiz kalmam.

Rahmi ne anlatiyor yaw

ub.msji

Eyyyy Merkel biraz Erdoğan gibi ol, bak adam milletini nasıl düşünüyor, ama ya sen? Ben istemiyorum 9.99 Euro Ä rakı şişesi

İşin garibi ben İstanbul’da yaşamıyorum. Gittim vip kombine aldım. Sigara ve alkolde alıyorum. Bu durumda eleştirme şansım varmı? Babamdan para falanda kalmadı. Hatta bu zamlar devam ettikçe yakında ülkeyi terketme noktasına geldim. Ha maddi durum dersen Sinan beyin durumu ne bilmiyorum. Ama ayda 200 kişiye maaş ödüyordum bu durumda kötü sayılmam. Ama böyle ukalaca konuşmuyorum. Meyve suyunda bile zam var. Hadi içki sigara keyfi de diğerleri keyfi mi?
Haa üzülüyormusun dersen üzülmüyorum %70 zam gelsin herşeye alkole %200 gelsin sigaraya %500 gelsin ama diğer ürünlerede gelsin. Beton sever halkımız artık beton kemirsin...
Fakat maddi durumumun iyi olması snop yada diğer insanları içmeyin kardeşim vs diye eleştirmeme neden değil...
Yoksa şu andaki halim mahalle yanarken saçını tarayan or... gibi. Yani umrumda değil. %40 şık muhalif kesime acıyorum. Geri kalana şemsiyeyi boşver. Ağacı soksalar üzülmem. Daha kalınını soksunlar derim.
Fakat benim durumum iyi diye diğerlerini parayı ona vereceğinize buna verin gibisinden eleştirmem...

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ahlak, edep, görgü ve en önemlisi empati diyorum renktaşım. Fark bu işte.

sent via GSC

Eger sen böyle midesizce birsey yazmasan tek yapacagim sacma fikirlerine karsi fikir beyan etmekti.
Ama böyle birsey yazan, böyle midesizce seyler yazan birine karsi ben nerede olursa olsun sessiz kalmam.
Hiçbir iğrenç olayı kınamaz tek yaptığı şey o olayları normalleştirmek adına ortaya koyduğu bahaneler.

Ahlak, edep, görgü ve en önemlisi empati diyorum renktaşım. Fark bu işte.

sent via GSC

Yoksa benim anlık durumum ortada :)
06432ca7d20daafe8c4a68c7e0a6a694.jpg

Ama sigaram kalmadı. Kumsaldan markete gitmeye üşeniyorum.

Anlayacağın mahalle yanıyor benim şeyimde bile değil. Ama muhalif kesime bu durumda parmağı olmayan kişilere acıyorum...
Son 4 senedir bu kadar rahat tatil yapmamıştım. Fabrika kapalı nasılsa gezip eğleniyorum.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bütün Mention attigi Adminlere buradan acik acik yaziyorum, ki ben onun gibi ban alirsan önlerinde egilirsin isini halledersin dedikten kisa süre sonra hepsine mention falan atmadim ya neyse, bundan sonra benim forumda bulunmak icin iki sebebim var.

Birincisi bu hastalikli zihniyete sahip Sinan Bilgin ile ugrasmak, ikincisi elimden geldigi kadar geyik cevirmek.
Bakin acik acik yaziyorum bunu.
Bunun karsiligi süresiz ban ise hemen simdi uygulayin, sakin öyle süreli ceza falan vermeyin.

Lan cidden bu ülkeden bi bok olmaz dı ama şu milletvekilli ni gördüm ya dedesi matematik ı üretmiş, yok söyleyecek söz bulamıyorum. Bunları seçen millet herşeyi hak ediyor.

Vergileri destekleyelim allaha sukur ictigimiz her raki yeni bir camiiye konulmus bir tash demektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt