- 23 Temmuz 2011
- 75.742
- 51.226
- 4.843
Destekliyorum umarım ötvsiz ürün kalmaz suya bile gelir.
içmeyin kardeşim , musluktan için.
Bundan sonra oyum hep akpye , Allah razı olsun.
geldi ya abi. %10 suya geldi ötv
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Destekliyorum umarım ötvsiz ürün kalmaz suya bile gelir.
içmeyin kardeşim , musluktan için.
Bundan sonra oyum hep akpye , Allah razı olsun.
geldi ya abi. %10 suya geldi ötv
Yine aynı şahıs yine konunun içine etmiş, ilgiyi kendine çekmek için 5 yaşında ki çocuk gibi ortaya saçma sapan birşey atıyor her seferinde, evet bravo herkes seni konuşuyor sen 1 numarasın.
bi kaç ay önce engellediğim için artık forumda daha sinirsiz vakit geçirebiliyorum yoksa cidden tahammül edilecek gibi değil.Yine aynı şahıs yine konunun içine etmiş, ilgiyi kendine çekmek için 5 yaşında ki çocuk gibi ortaya saçma sapan birşey atıyor her seferinde, evet bravo herkes seni konuşuyor sen 1 numarasın.
istikrar![]()
![]()
sminoff türkiyede 122 tl burada 9 euroya bulunuyor bak ayni sise
ben asgari ücretim ile 140 tane sise alabiliyorken türkiyede sen sadece 13 sise alabiliyorsun
asgari ücretleri 1300 euro ve 1600 tl olarak hesapladim
Kalma cevapsiz falan.burasi forum , bunu anlayacak bazilari .. burada omer tezcan , melih peker yahut adnan korkut da bana laf ediyor , keza ugur a laf etmeyen kalmadi
ama burasi yetistirme yurdu degil , benim her yazdigim mesaji takip edip alinti yapip , satasacaksin sonra ahlaksiz su bu diyeceksin , ben de hic bir cevap vermeyip peki abi cekecegim.. belki anlarsin laftan veya sessizlikten diye sustum , fakat artik sunu sozunu veriyorum
ben senden hic bir alinti , hic bir satasma yapmayacagim bu 1 , zaten yaptiysam da senin 5% in kadardir
fakat ilk satasmayi sen yaptigin surece mutlaka cevap alacaksin , bazen ayni agirlikta , bazen biriktirip toplam agirliginda
sen buranin polisi misin benim karakterimi sorguluyorsun ? forum yonetimine de acik acik soyluyorum , bu arkadasa beni engellemesini soyledim , "hayir engellemeycegim , rahat vermeyecegim ,ipligini pazarak cikaracagim her baslikta" gibi sozlerle yapacaklarini ikrar ediyor
bu yuzden ben kendisine hic bir yerde satasmayacagimi soylememe ragmen , bloke et dememe ragmen , hayir bloke de etmem her mesajina da satasirim diyorsa , kusura bakmayin cevabini alacak
diger arkadaslara gelince , konusuna gore ,zaman zaman sert cevaplar veriyor olabilirler , bu bir takinti degildir , elbet yapabilirsiniz .. biz de kendimize ona gore gereginde ceki duzen veririz ... fakat boyle mesaj takip edip de her mesaja takintili cevaplar verenlere , boyuna yok ahlaksiz ,yok bilmem ne diyenlere de cevapsiz kalacagimiz dusunulmesin
@Emrah Yıldırım
@Keramettin TANRIVERDİ
@Alpay Asma
@Danyal Artemis
@Talha Küllü
nihat doğan olmasın sakın bu şahıs ,kafa yapısı uyuyor.nihat doğan kongre üyesi miydi acaba.Sende serefi gectim mide bile yok.
Tecavüze ugrayan kizlara ve kadinlara tecavüze ugradiklari icin sorumluluk yükleyen midesiz haysiyetsizin tekisin.
Her konuda ayni hareketler.
Sacmala dur sonra da son cümleye toparlama manasinda sacma bir öneride bulun.
Evet insanlar sigarasindan ickisinden kesip kombine alsin, zaten herkes Istanbul da yasiyor ya.
Ben de tam vergi uzmani, belediye emekcisi rahmi aslani bilimsel yorum icin cagiracaktimIcMeYeVeRiN sIzDe zAtEn cOk SaGlIkSiZmIs
Bide kendinin ekmek parası olmayınca Galatasaray Kulübü sanki sana geri dönüyor ve kira ni filan ödüyor...Her konuda ayni hareketler.
Sacmala dur sonra da son cümleye toparlama manasinda sacma bir öneride bulun.
Evet insanlar sigarasindan ickisinden kesip kombine alsin, zaten herkes Istanbul da yasiyor ya.