#15 Erick Pulgar

BİLGİ: Lisansı çıkartılan yeni transferimiz Erick Pulgar, 15 numaralı formayı giyecek.

Saygıdeğer hakemlerimiz agresif bir tackle yapsada sarı yada kırmızı kartı çaksam diye tetikte bekleyecektir.

Öngörüm; süssüz işini yapacak. Kimisi sevecek, kimisi beklentisi yüksek olduğundan çöp diyecek. Tempolu oyunda pas yeteneklerini ön plana atabilirse daha süslü gözükür.

inşallah milletine yaraşır şekilde aslan gibi bi heriftir de josef'in, turfancan'ın, makatetas'ın filan ayağını eline verir. gene özenle arayıp güney amerika'nın en karrı gibi orta sahasını getirmemişlerdir diye umuyorum

düstügümüz durumlara bak pulgar kim yav, yarin söveriz buna öyle bi tipi var.

Hayırlı olsun. Ayakları iyi bir oyuncu, pas oyununda katkısı önemli olacaktır. Ancak Melo, Fernando, Josef, Atiba veya Gustavo tarzı bir ön libero değil, kesiciliği bu isimler kadar yok. Bu beklentiyle izlemek hüsran yaratabilir.

Son iki senede yasadiklarimizdan sonra, beklentim dusuk, esigimi de yuksek tutuyorum ki cabuk hayalkirikligina ugramayayim. Analiz falan videolari da es geciyorum. Hepsi cacik, abone/begeni odakli. Objektiflikten uzak ya da cok iyimser diyelim. Izleyecegiz, 3.mac belli eder ilk macta isik verir. Ona gore gelip yorumlariz. Hosgelmis, basarilar diliyorum. Bize acil defansif olarak pas oyununda katki vermesini bekliyorum. Diger kalan hepsi ekstra (duran top, agresiflik vs..). Iyi paslar atip defansif yonde bizi belirli bir seviye ustune cikarsin, kafidir.

Geri
Üst Alt