#15 Erick Pulgar

Hayırlı olsun. Ayakları iyi bir oyuncu, pas oyununda katkısı önemli olacaktır. Ancak Melo, Fernando, Josef, Atiba veya Gustavo tarzı bir ön libero değil, kesiciliği bu isimler kadar yok. Bu beklentiyle izlemek hüsran yaratabilir.

Bu yorumdan çıkardığım Nzonzi tarzı oyuncu o zaman. Umarım faydalı olur.

Geri pası çok yapıyor gibi geldi bana
Taylanın olmuşu 🥴

6 Numara Mı Lan O :D
FKwEXyEWQAE9u2S

Emre kilinc-taylan-belhanda ve oynadiginda feghin tiki taka futboluyla sampiyonluga ucurdugu takimin icine eden, fatih terimin sonu olan, 10 hafta ust uste rezil oynadiktan son 5-6 hafta guzel oynayarak bizimle dalga gecen, kendisine benzedigi icin assuncao diye bir adamin gelmesini saglayan rizenin cocuna gerekeni yap, baska bisey istemiyorum.

Emre kilinc-taylan-belhanda ve oynadiginda feghin tiki taka futboluyla sampiyonluga ucurdugu takimin icine eden, fatih terimin sonu olan, 10 hafta ust uste rezil oynadiktan son 5-6 hafta guzel oynayarak bizimle dalga gecen, kendisine benzedigi icin assuncao diye bir adamin gelmesini saglayan rizenin cocuna gerekeni yap, baska bisey istemiyorum.
Kalın yaptığım kısım doğru değil, Ahmet Bulut'a olan Dursun Özbek'in kazıklamasından kalan borcumuzu ödemek için Assuncao alındı. Terim isteyerek alsaydı zaten şans verirdi, onun onayı alınmadan alındığı belli bir transfer yani.

Hele bir oynasın top ayağına bir değsin uyum sağlar mı beklentileri karşılar mı görelim sonra kalıp kalmaması değerlendirilir

Bir dövmeye tav olan ergen kızlar gibi ne bu acele

Geri
Üst Alt