- 1 Haziran 2015
- 24.821
- 17.515
- 1.998
bıraksa ciddi bir sıkıntı olacak gibiydi reisiyi posyon alıyor gibi ama sarı gördüğü foğul riskliydi biraz o yüzden dikkatli oyna erick
hızı o tip herifleri yakalamaya müsait olmayabilir gibi geldi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bıraksa ciddi bir sıkıntı olacak gibiydi reisiyi posyon alıyor gibi ama sarı gördüğü foğul riskliydi biraz o yüzden dikkatli oyna erick
atletico madrid’in transfer etmek istediği bir oyuncuydu. kötü oyuncu olması mümkün değil10 dakika da bir oyuncuyu efsane veya kestane yapabilen muhteşem scout' lar bu forumda harcanıyor
Nasıl bir futbol profesörleridir ki 10 dakika da anlayabiliyorlar, hayret ediyorum![]()
atletico madrid’in transfer etmek istediği bir oyuncuydu. kötü oyuncu olması mümkün değil
İş yapmaz maalesef belli
Noldu bizim 7/24 fm oynayan scoutlar 10 dakikada nasıl değerlendirmeler yaptı…
Te allamBu 10 dakikalik performans uzerine konusulacak tek birsey var. O da oyuncunun yakışıklı oluşu. Onun dışında futbol konuşulmaz şuan
Pulgar mi renktaşoyuna girdiginde internetim koptugu icin son 5 dakika uzatmalarda izleyebildim.
derinlemesine yaptigim incelemeden sonra acilen kadro disi birakilmasi gerektigine kanaat getirdim.
pena'nın niye yarısı var ppdeTe allam
Pulgar mi renktaş
kiralık oldugu icinpena'nın niye yarısı var ppde
1 maçla havaya sokmak istemiyorum.pena'nın niye yarısı var ppde
Casperdan vazgeçmişsin1 maçla havaya sokmak istemiyorum.