#15 Erick Pulgar

10 dakika da bir oyuncuyu efsane veya kestane yapabilen muhteşem scout' lar bu forumda harcanıyor

Nasıl bir futbol profesörleridir ki 10 dakika da anlayabiliyorlar, hayret ediyorum :)
atletico madrid’in transfer etmek istediği bir oyuncuydu. kötü oyuncu olması mümkün değil

Ben odaklanamadım tam. 11 başladığı maçta notunu veririm:money::sopa:

atletico madrid’in transfer etmek istediği bir oyuncuydu. kötü oyuncu olması mümkün değil

Ben nötrüm ama Şili milli takımında oynayan, İtalya' da yıllarda oynayan bir adamın kötü olacağını düşünmüyorum, bir oynasın bakalım, yapalım yorumlarımızı.

Ama öyle adamlar var ki daha yeni gelmiş, daha takım arkadaşlarının muhtemelen adını bilmeyen bir adamı 10 dakika da yıldız veya patates yapıyorlar. Çok acaip insanlar var gerçekten, bizim taraftar hep mi böyleydi, sonradan mı böyle oldu acaba ?

Cica geldi, off, üff dediler 10 dakika içinde, şimdi gömüyorlar :)

Bu 10 dakikalik performans uzerine konusulacak tek birsey var. O da oyuncunun yakışıklı oluşu. Onun dışında futbol konuşulmaz şuan

Değerlendirilebilecek 2 şey vardı ilki çok doğru bir yerde sarı kart aldı Taylan bu hatayı çok sık yapıyor 2. Olarak da sağ tarafa uzun bir top yolladı o pası çok sisirmeden ideal hızda yollaması hoşuma gitti.
Daha çok sular akar 2-3 tane 90 dksini bir görelim fikir sahibi olmaya başlarız yavaştan

oyuna girdiginde internetim koptugu icin son 5 dakika uzatmalarda izleyebildim.

derinlemesine yaptigim incelemeden sonra acilen kadro disi birakilmasi gerektigine kanaat getirdim.

Taylan & Berkan ikilisi oynayacağına orta sahaya Pulgar ı koyarım yanına da Cicaldau yu çekerim en azından ayağıntaki topla gol yedirmezler takımlarına

Geri
Üst Alt