#15 Erick Pulgar

Almayın kardeşim almayın, sırf almış olmak için birini almayın diye diye tüy bitti, ama yok illa o müsriflik yapılacak, illa bu kulübün paraları birilerine yedirilecek. Noldu, gene kaldık mı Taylan'a.. Olacağı buydu zaten.

SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bir de bu adamı övmek için Gedson hazır değil Pulgar hazır geliyor falan diyorlardı

Riyakar herifler sksksksk

Duran top iyi kullaniyormus, dovmesi var bir de hmm hemen transfer :)

Kotu oyuncu olmasa su sartlarda Italya'dan bize gelmez. Melo diyenler oldu ya delirecegim yazdik burada, "hele bi gelsin 10 mac yapsin" diye. Bu adam bildigin Ceyhun Gulselam kadar bile degil bakin cok ciddiyim. Daha kotusu, devsirme Taylan daha iyi oynuyor bu heriften. Yaziktir, Gedson'u istememis birde utanmadan aciklama yapiyor. Futbolu bilen, icinden gelmis Baskan gelmeli su klube.

Şu çocuğun adı ilk çıktığında bir videosunu izledim Ceyhun gülselam a benzettim dedim. Harbiden öyle birşey çıktı. Hatta Ceyhun ilk geldiğinde daha agrasifti.

Bir insan taylandan ne kasar kötü topçu olabilir ki ?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şilili futbolcuların en büyük özelikleri mücadele güçleri diye bilirdim ama bu elemanım sahada yürüyecek hali yok. Başka özellikleri de yok zaten.
Bizim Atalay bundan bile daha güçlüydü ve o çocuğun ayağı iyidir en azından.
Niye alındı dediğimiz Assuncao bile birşeyler yapma çabası sergiliyordu.
Sonra bedavaya aldık diye övünüyorlar 4 ayda bir çok futbolcudan fazla maaş almasına rağmen.
Bartuğ gibi altyapıdaki çocuklara şans verseydiniz bari menajerleri zengin etmek yerine. Onlarda tabiki sözleşme imzalamaz sonra.

Pulgar için Şilili Taylan dediğimde Fenerbahçeliyim diye 3 gün ban cezası vermistiniz noldu şimdi Taylan'ı bile arar olduk

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Size daha önce de yazdım bu konuyla alakalı. Gereksiz manipülasyona girmeyin. Kimseye "Şilili Taylan" ifadesi yüzünden ceza vermiyoruz.

Ama oyuncularımıza çöp, mal gibi ifadelerde bulunursanız uyarı yiyeceğinizi iyi biliyorsunuz.

Buyrun bu da mesajınızın orijinal içeriği
1646552138594.png

Çöp dediğiniz için uyarı yediniz, kotanız ne kadar doluysa sistem 3 gün atmış demek ki.

Transfer dönemleri, takımların eksik olduğu noktaları kapatmak için bir fırsat iken biz elimizdeki vasat Taylan'dan bile daha kötüsünü bulmayı başarmışız, cidden inanılmaz bir akıl tutulması.

Geri
Üst Alt