#15 Erick Pulgar

pulgarmı pulsarmı bulgar mı ne oynadıgı belli değil. ( erman hoca tarzı yorum )

İlk dönemde aldığımız defansif orta saha aldık demek için alınan ismini bile unuttuğum orta sahadan hiç bir farkı yok. Yazık verdiğimiz paralara.

Kafa olarak burda değil herif. Bolognadaki Pulgar bu değildi,opsiyonu bile kabul etmeyen bi oyuncu sonuçta gelip 10-15 maç oynar takılırım geri giderim kafasındaydı geldiğinden beri. Muhteşem transfer politikamız

Size daha önce de yazdım bu konuyla alakalı. Gereksiz manipülasyona girmeyin. Kimseye "Şilili Taylan" ifadesi yüzünden ceza vermiyoruz.

Ama oyuncularımıza çöp, mal gibi ifadelerde bulunursanız uyarı yiyeceğinizi iyi biliyorsunuz.

Buyrun bu da mesajınızın orijinal içeriği
Ekli dosyayı görüntüle 152659

Çöp dediğiniz için uyarı yediniz, kotanız ne kadar doluysa sistem 3 gün atmış demek ki.
En azından şimdi çöpe çöp demek suç mu peki modum?

Keşke Fatih hocam ile çalışasabilseydin. Tam onun işlemesini sevdiği topçulardansın

Dünkü maçta sanki halı sahada adam eksik olur. Kenarda bekleyen kot pantolonlu bir tanıdık olur ya hani. Dersin gel abi üstünü kirletmeden takıl biraz sahada dersin ya hani. O adam da kırmaz peki oynayayım der girer sahaya!

İşte tam yukarıda tarif ettiğim stildeki gibi oynadı adam. Hiç umursamadan aman üstüm kirlenmesin, ayakkabım delinmesin tarzında takıldı adam.
Adam Fiorentinanın zorla göndermesi ile buraya gelmiş belli.

Barca mac sonu soyunma odasında herkes sevinirken bu tek başına oturmuş bekliyor mutlu değil sanırım

Screenshot_20220312-192420__01.jpg

Son düzenleme:
Aklının ucunda Galatasaray olmayan adami son gun son anda getirirsen ne bekliyorsun ki. Bir iki günde transfer yapılmaz. Oyuncu kafaca hazır olacak ve isteyecek.

Bunu yedekte bile oturtmam. Imkan olsa sözlesmeyi iptal edip yollamak lazim.

şeffaf olunacaksa bu adamı kim aldırdı planları neydi açıklasınlar. açıklasınlar ki ne kadar samimiler görelim.
orta sahamız hem yetenek hem mental olarak dibi görmüşken devre arasında yapılan bu transferin sebebini öğrenmek en doğal hakkımız.

Geri
Üst Alt