- 10 Nisan 2013
- 53.456
- 33.337
- 2.993
Bu ne yapıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Barça maçında oynamak isteyen topçu alev alırdı. Bence bu hıyar bizi o kadar sallamıyor ki Barça maçında oynarım diye bile kendini göstermedi.çikaldonun yerine bunu oynatsaydık bari
Geçen bir haber çıkmıştı Torrent Barca B takımının 6 no sunu istemiş fakat Campos tecrübe gerekli diyerek Pulgar'ı getirmiş haber içeriği böyleydi ne kadar doğru bilemiyorum.Bu arkadaşı Torrent'in istediğini hiç sanmıyorum.
Camposun boylr hatali bir tercih yapacagini sanmiyorumGeçen bir haber çıkmıştı Torrent Barca B takımının 6 no sunu istemiş fakat Campos tecrübe gerekli diyerek Pulgar'ı getirmiş haber içeriği böyleydi ne kadar doğru bilemiyorum.
kaç transfer dönemidir gedsonun peşinde koşup sonunda acele transfer yapıyoruz. beceriksizlikten plansızlıktan başka bir şey değilİlk yarı Gustavo, ikinci yarı Pulgar biri bana anlatsın bunları niye aldık ?
camposu kovup torrenti sportif direktör yapmanın zamanı gelmişGeçen bir haber çıkmıştı Torrent Barca B takımının 6 no sunu istemiş fakat Campos tecrübe gerekli diyerek Pulgar'ı getirmiş haber içeriği böyleydi ne kadar doğru bilemiyorum.
Üstüne 750 koysak Gedson'u kiralamıştık. Yav gel de sinirlenme gece gece ya.3 ay için 750 bin euro da maaş verdik
Tuhaf
Keşke gustavo bebesi kalsaydı da omarı ekleseydik en azından ömeri sokmazdık oyuna.İlk yarı Gustavo, ikinci yarı Pulgar biri bana anlatsın bunları niye aldık ?
Bu campos isimli şahıs dolandırıcı olabilircamposu kovup torrenti sportif direktör yapmanın zamanı gelmiş
Maaş olarak sıkıntı yok zaten sanırım nakit 1.5 m kiralama bedeli verecek durumumuz olmadığı için bedavaya bu oyuncuyu aldık.Üstüne 750 koysak Gedson'u kiralamıştık. Yav gel de sinirlenme gece gece ya.