15. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Sonuçlar Açıklanıyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emrah simdi gelse bile son oyları sisteme girecek daha, mactan sonraya kalır her turlu sonuclarin aciklanması

Tapatalk

takılıyorum ya bana sen diyebılırsın :)))))

bu arada dün baya iddialıydın bugun yanlış şarkıyla katıldım falan dıyosun noldu :D

Çok yanlış tercih. Sabahtan akşama aynı şarkıyı dinleyince çok güzel sanıyor insan.

Ayrıca sonunculuk da bir iddiadır unutmamak lazım. :D

Başarı için aç olmak dibe vurmak lazım.

En son sisteme girdiğini soylemisti hatta ilk 3 deki kisinin puanlarini soylemisti. Geldiğinde cok zaman gecmeden açıklar diye düşünüyorum.

●○●

Yoldayım arkadaşlar hemen açıklamaya başlayacağım eve gittiğim de zaten sayılmayan 4-5 oy kaldı oda kolay :)

Taptap

Şarkı tahmini yarışması olsa birinciliği kimseye kaptırmam herhalde.

Serkan'ın, Özgür Abi'ninin, Tolga reis'in, ve Murah Urhan'ın şarkıları çok net belli.

Geri kalan her şey için mastercard derdim de kaçırdınız fırsatı oyları atalı 10 saat oldu. :D

O degilde strateji yapip iyi sarkilara iyi puan vermeyenlerin beatles ve sting'e laf atmasini yadirgamamak lazim.

●○●

Bir şarkı var ilkkez bu yarışmada duydum. baya etkili bişey. mutlak derece yapar heral. Alpayın dünkü hırsını görünce kesin onundur dedim ama belli olmuyor tabi.

Yarismaya katilanlarin hepsininin dsmarti var sanirim. Mac var mac var yarismayi hemen aciklayin dediginize gore

●○●

Şampiyonu devre arasında mı açıklasak :D

Taptap

O degilde strateji yapip iyi sarkilara iyi puan vermeyenlerin beatles ve sting'e laf atmasini yadirgamamak lazim.

●○●

Bana gelmiş herhalde bu salvo ama yarışma tarihinde Sting'e en çok puan verenlerden biriyimdir herhalde.

İlk Eurovision'lar dan beri sürekli paylaşılınca bazı isimler hali ile yönelim farklı olmaya başlıyor artık. Bilmediğim şarkıya torpilim olduğunu kabul ederim.

Sen yokken sallayan coktu Emrah ben olsam mactan sonra aciklarim:)

●○●

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt