15. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Tolga Aybakan ve Arda Aycan 1.Oldu!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emrah'ı yedirmeyiz yalnız. :)

Biraz like düşkünü sadece o kadar, o kadarı da olsun.

Gün boyu konuyu takipte kaldım. İçinizde 3-5 baldırı çıplak arkamdan atma cürretinde bulunmuş. Pc ye geçtiğim zaman tek tek hepsinin inlerine girecem. Elbet Özgür abinin sunmadığı yarışma olacaktır o zaman bu inlerine girdiğim arkadaşları da kılçık gibi ayıklayacağım kendi yarışmamda bunuda belirtmek isterim.

Taptap

Gün boyu konuyu takipte kaldım. İçinizde 3-5 baldırı çıplak arkamdan atma cürretinde bulunmuş. Pc ye geçtiğim zaman tek tek hepsinin inlerine girecem. Elbet Özgür abinin sunmadığı yarışma olacaktır o zaman bu inlerine girdiğim arkadaşları da kılçık gibi ayıklayacağım kendi yarışmamda bunuda belirtmek isterim.

Taptap

Dik dur eğilme bu millet seninle. Vur de vuralım, öl de ölelim.

Emrah reyiz'in askerleriyiz. :)

Taptap

Emrah'cım her zaman ki gibi arkadandayım. :ka21:

[media]https://www.youtube.com/watch?v=gX1GwDGy8Ss[/media]

puanları pm olarak bana yollayabilirsiniz

Neyse benim yarışmam gene kuralsız kaidesiz olsun da Emrah uğraşsın sonra beni yormayın :D

Bizim maç hangi gün?

Pazarmış.

Pazartesi açıp şarkıları alır, yetişirse Salı sunarız. Çarşambaya kalırsa da problem olmaz.

Fenerin macının oldugu gun olsun yarisma, gündem degistirmis oluruz

Tapatalk

Pazartesi iyidir her türlü bence de.

An itibariyle 15 adet GSC Eurovision şarkı yarışmasına katılan bütün şarkıları excele girdim.

Yabancı, türkçe, soundtrack ve gerçek Eurovision şarkıları olmak üzere toplam 392 şarkı mevcuttur.Daha sonra bir liste yapıp ilk 5'e girenleri, pişti olan ve olması muhtemel olan şarkıların listesini paylaşırım.

GSC Yönetimi boş durmuyor gördüğünüz gibi, amacımız GSC Eurovisiondaşlarımıza hizmettir.

[attachment=9728:Adsız.png]

Ekli dosyalar

• Adsız.webp
    Adsız.webp
    56,7 KB · Görüntüleme: 90
müthiş bir şarkı buldum an itibariyle ama o şarkının sahibi daha önce başka bri şarkı ile de derece yapmış ,o parça ile katılsam mı kararsızım

An itibariyle 15 adet GSC Eurovision şarkı yarışmasına katılan bütün şarkıları excele girdim.

Yabancı, türkçe, soundtrack ve gerçek Eurovision şarkıları olmak üzere toplam 393 şarkı mevcuttur.Daha sonra bir liste yapıp ilk 5'e girenleri, pişti olan ve olması muhtemel olan şarkıların listesini paylaşırım.

GSC Yönetimi boş durmuyor gördüğünüz gibi, amacımız GSC Eurovisiondaşlarımıza hizmettir.

Ekli dosyayı görüntüle 13820

banada atarsın bitince

Yabancı, türkçe, soundtrack ve gerçek Eurovision şarkıları olmak üzere toplam 393 şarkı mevcuttur.Daha sonra bir liste yapıp ilk 5'e girenleri, pişti olan ve olması muhtemel olan şarkıların listesini paylaşırım.

Ekli dosyayı görüntüle 13820

Tolga bunu forumda konu olarak aç ve sabitle.

Herkes şarkısını paylaşmadan önce CTRL + F tuşlarına basarak daha önce paylaşıp paylaşılmadığını kontrol eder.

Her yarışma sonrası konu güncellenir.

yine votewhorelar cirit atacak

sablonu degistirin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt