- 4 Temmuz 2010
- 23.847
- 204
- 1.263
Neyse benim yarışmam gene kuralsız kaidesiz olsun da Emrah uğraşsın sonra beni yormayın
Bizim maç hangi gün?
Karar verdiniz mi konsepte ?
Ama Tolga'nın eksi şarkılarını koyarız bunlar yasak diye
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Neyse benim yarışmam gene kuralsız kaidesiz olsun da Emrah uğraşsın sonra beni yormayın
Bizim maç hangi gün?
Karar verdiniz mi konsepte ?
Şakrak Serkan panikte
Tolga bunu forumda konu olarak aç ve sabitle.
Herkes şarkısını paylaşmadan önce CTRL + F tuşlarına basarak daha önce paylaşıp paylaşılmadığını kontrol eder.
Her yarışma sonrası konu güncellenir.
Tff nasıl ki bizi durdurmak icin çeşitli oyunlara başvurdu şu anda ki durumda ona benzer, önüme taş koymaya çalışıyorlar, 80 lere sınır koyulamaz![]()
Serkan'ın Talk Dirty ile başladığı Eurovision macerası 80'ler madeni ile adeta dönüşümün kralını geçirmiş.
Cidden Fear Factor ve Acun Firar'da Acun'dan Survivor, Yetenek Sizsiniz Acun'a geçiş kadar sert.
Sınır koymaya da bence dediğin gibi gerek yok. Canı isteyen paylaşsın.
Forumda şu an nasıl Fransız'ca bir şarkıya herkes bundan böyle ön yargılı olacaksa zamanı gelince 80'ler slow, pop'lara karşı da olacak tek sıkıntı o.
Zamanını hep beraber görürüz zaten.
talk dirty türkiyede en çok hit alan parçaydı, farklılık olsun dedik ama 17 olduk,o yarışmadan sonra oturdum düşündüm nerede yanlış yaptım dedim kendi kendime,halk neyi sever diye kafa patlattım ve göze hitaptan çok ruha hitap etmek gerektiğine kanaat getirerek , 80 lerde karar kıldım sonuç ta ortada zaten:cool:
bu saçmasapan yarışmaya ne zaman bir DUR !!! diyeceksiniz
demeyecekseniz 16.yarışmaya adımı yazıvering
talk dirty türkiyede en çok hit alan parçaydı, farklılık olsun dedik ama 17 olduk,o yarışmadan sonra oturdum düşündüm nerede yanlış yaptım dedim kendi kendime,halk neyi sever diye kafa patlattım ve göze hitaptan çok ruha hitap etmek gerektiğine kanaat getirerek , 80 lerde karar kıldım sonuç ta ortada zaten:cool:
tamam heyizz hallederiz, şike yapabileceğim bir üyenin yarışması işime gelir her daim
ben öyle bişey yapmam kardeşim belamısın nesin
:wink-34: