15 Hafta Boyunca VAR'dan Galatasaray Lehine Çıkan Karar Sayısı: 1

Bu karar da ilk hafta Giresun maçında dünyanın en bariz penaltılarından birine çıkmıştı.Vah sana Galatasarayım

Takımın bundan kötü zamanları da oldu ama hep bir çıkış bulundu. Yapanlar bedel ödedi. İlk kez GSmizi sahipsiz, kimsesiz, yalnız kalmış hissediyorum. Bu da acıtıcı. Herkes de bir kabullenmişlik, bahane var. Herkes ayrı telden türkü çalıyor. Bu camiayı taraflı olduğu halde tarafsız bakabilenler kurtaracak. Bildiğim tek şey bu.

Takımın bundan kötü zamanları da oldu ama hep bir çıkış bulundu. Yapanlar bedel ödedi. İlk kez GSmizi sahipsiz, kimsesiz, yalnız kalmış hissediyorum. Bu da acıtıcı. Herkes de bir kabullenmişlik, bahane var. Herkes ayrı telden türkü çalıyor. Bu camiayı taraflı olduğu halde tarafsız bakabilenler kurtaracak. Bildiğim tek şey bu.
Verin yetkiyi görün etkiyi diyorum vermiyolar

Şu tdlik bi tur bana geçse o kupa senin bu kupa benim kazanıyoduk

iyi iyi Terim'e yeni koruma kalkanı eskiden mc'e söverdi millet şu anda hakemlere sövüyolar iki haftaya belmasa sövülür ondan sonra kovadır şudur budur diye gider sıvışan belli sıyrılan belli

Var mar hikaye. Atacaksin buldugun pozisyonlari. Bizim beceriksizler 3-4 sallasaydi bunlari suan tartismiyor olacaktik. Herhafta bu duruma getirirsen olacagi bu.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

hakemi de yenecek galatasaray kadrosu

FFJQacEXIAg9zm0

Var mar hikaye. Atacaksin buldugun pozisyonlari. Bizim beceriksizler 3-4 sallasaydi bunlari suan tartismiyor olacaktik. Herhafta bu duruma getirirsen olacagi bu.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Hayir kardesim hikaye falan degil. Hakkimiz gasp ediliyor. Biz kacirdik, kotu/iyi oynadik bu ayri mesele. VAR diye bir duzen var. Duzen dedigim yenilik veya yarar acisindan. Ayni macta ilk yari bzie bariz calinmayan penalti, ikinci yari yari/az bariz bir pozisyonda ince elenip sIk dokunarak penalti ile sonuclandiriliyor. Sanssizlik olur gol atamazsin bunlar olur. Bir kac dakika daha 2-1 devam etseydik eminim 3'u de bulurduk. Onde olmakla, berabere oynamak arasinda farklar var. Ama diger boyutlari yine tartisalim (kadro secimi, oyuncu performanslari, tercih hatalari vs..) ama bu konu ile hakkimizin acikca yendigi konusu karistirilmamali.

Verin yetkiyi görün etkiyi diyorum vermiyolar

Şu tdlik bi tur bana geçse o kupa senin bu kupa benim kazanıyoduk
Eminim burada bunu yapacak hırsta çok insan vardır. Zor mu zor ama eski GS böyleydi. En azından hırs, azim vardı. Her sene bir sene önceki dönemi aratıyor. Şahsen o yarış içindeki halimiz bile bundan daha iyiydi. En azından umudumuz vardı. Bir birlik de vardı farklılıklara rağmen. Artık o da yok...

Geri
Üst Alt