#15 Léo Dubois

Golde sucuoldukca az... Berkan yok, Midtsjo yok onu gectim Yunus izliyor oyle...

Onun disinda, teknik bir bek.. Fiziksel olarakta idare eder cok fazla sey beklememek lazim. Daha taktiksel bir oyuncu ve bence oldukca yararli.. Boey tabiki de ilk tercihtir suan itibariyle.

Son düzenleme:
Madem ilk yari bittiginde ufak sakatligi vardi niye ikinci yariya cikartarak sakatligini agirlastirdik okan hoca? Dubua olmasa maci kazanamazmiydik? Pisi pisine belki de 2-3 hafta oynayamayacak. .

Kötü değildi düzenli oynasa ritmini bulur.
Bilen birisi varsa aydınlatabilir mi benim mesajlarım neden devamlı moderator onayında bekliyor?

Herif bayağı profesyonel. Yabancı sınırı olmasa her maç en kötü solda oynar.
Bence okan kanat için de düşünmesi gerekir.
Şuan saf kanat oyuncusu 1 tane var takımda diğer 3'lü kanat değil oynamayı da bilmiyorlar zaten.

Yunus -> Çift 10 numara oyun oynarsak eğer orada değerlendirilebilir. Ceza sahası önünde hafif sağda kalır hem o çalımlarını yapar hemde sol ayağını kullanır şut falan da atar. Bayağı gol atar.

Kerem-> Oynayacağı 2 bölge var 1. false 9, 2.3'lü forvetin kanat oyuncusu. Önüne atacaksın açık alanda 2-3 kişiyi perişan edecek.

Barış-> Bu çocuk ben yardımcı forvetim diye bağırıyor zaten yine kerem gibi kanat forvet oynatırsın kalıplı arkadaş savaşır defansı yorar. Son maçlarda kafayla top indirmesi hoşuma gidiyor ancak çok ilkel bir oyun tarzı. Patlama yapıp alıp yardıracağı oyun stiliyle daha çok işimize yarar.

Biz şu yukarıdaki 3 arkadaştan 4lü orta saha kanat performansı bekliyoruz. Hadi açık takımlara karşı işe yarar da kapalı defanslara tam cinnet sebebi.

O yüzden dubois-boey kanadını görürsek şaşırmayın acayip de dengeli olur. Maç içinde farklı yerlere kaydırırsın.
Herif çok temiz orta açıyor tam kafaya müthiş bunu değerlendirmek lazım.

Madem ilk yari bittiginde ufak sakatligi vardi niye ikinci yariya cikartarak sakatligini agirlastirdik okan hoca? Dubua olmasa maci kazanamazmiydik? Pisi pisine belki de 2-3 hafta oynayamayacak. .

Asil sorulmasi gereken soru bu ki ben kendime sorup durdum mac sirasinda... Anlamsiz bir sekilde oyunda tuttuk adami..

Yerine yerli bulursak 2m bedel artı yarım sezonluk maaşı karşılığında kiralayalım. Gelecek sezon Boey'i satarız Dubois da as sağ bekimiz olur.

Juventus iddiası doğruysa adamın kafası karışır ve gitmek ister. Yalan haber olmasını diliyorum. Ben kalması taraftarıyım.

Juventus asiri ölücü bir takim. Nerede bonservissiz adam varsa topluyorlar genelde.

5 Milyon veriyorlarsa satabiliriz yoksa yallah.

Tarzı tam marianoyu andırıyor oyun kurması vs zekası olarak temposuz bir oyuncu da değil bu tarz adamları bulmak her zaman kolay değil kesinlikle kalmasından tarafım çok iyi teklif gelmediği sürece

aslında tek bek pozisyonuna iki yabancı biraz saçma ama dubois geldiğinde boey hesapta yoktu tabi.

iyi kötü bir düzen sağlamışken sezon sonuna kadar karıştırmayalım hiç bir yeri. sezon bitince planı gözden geçiririz.

Boey'e orta açma tekniğini nakletmesi lazım. Çok güzel kesiyor topları. Ama atletizm olarak Boey'den sonra kesmiyor tabi.

Atletizmi olsa zaten şuan psg de oynardı, oyun zekası iyi bir oyuncu rakibin tamamen kapandığı set oyununda boey'den daha çok işe yarar

pavardin yerine DKsinda rahat oynayabilirdi ki zaten son maclarda sansda alamiyor yerine kounde oynuyor.

Geri
Üst Alt