#15 Léo Dubois

480.000 euro yıllık maaş ile oynayan Boey varken 1,8 milyon euro maaş alan Dubois'ya hazır teklif varsa bence elden çıkarmamız gerekiyor. Orayı Kaan Ayhan-Ali Turap ile yedeklemek yeterli olacaktır. Hem +1 yabancı kontenjanında yer açmak için muazzam bir fırsat olur.

Önce oliviera gitmeli ondan sonra sıra gelirse dubua adam hem sol hem sağ beki yedekliyor her maçta da ortalamanın üstünde oynuyor.

480.000 euro yıllık maaş ile oynayan Boey varken 1,8 milyon euro maaş alan Dubois'ya hazır teklif varsa bence elden çıkarmamız gerekiyor. Orayı Kaan Ayhan-Ali Turap ile yedeklemek yeterli olacaktır. Hem +1 yabancı kontenjanında yer açmak için muazzam bir fırsat olur.
Boey 480'e mi oynuyormuş ya, vallahi şaka gibi. Yunus'a, Kerem'e bile senede 2 defa zam yapılan bir kulüpte bu adamın gıkını çıkarmadan performansını düşürmeden her maç ölümüne oynamasına ne demeli bilemedim.

SM-S911B cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Burhan Can Terzi: ''Dubois'e, Rennes'ten teklif vardı ancak sıcaklaşmadı. Oyuncu, İstanbul'da yeni eve taşındı.''

Bilemedim.. İşimize yarayabilirdi.

Görev verildiğinde her zaman görevini yaptın
Mecburiyet olmasa gitmeni istemezdim ama bu lanet kuralın abv işte
Yolun açık olsun

images

Çok kral adam. Uzun periyotlarda sürekli yedek kalıp, oyuna girdiğinde bu kadar iyi oynayabileni zor bulunur. Müthiş bir pro. Bizde kötü maçı nerdeyse yok. Hem sağ beki hem de sol beki yedeklemesi de leziz olaydı ama yedek için maaşı fazla doğrusu.

Geri
Üst Alt