#15 Léo Dubois

Gol attin da iyi Pok yedin..!

Disari vurman gereken topu bize gol atiyorsun..

Gol atinca sana MADALYA takmayacagiz..

helal olsun aslanim benim bize yine muslerayla olmayacagini gösterdin, hem iyi karakter hemde iyi topcusun.

Zaha ile tuhaf bir muhabbet içine girdi İcardi ile de öyle. Lan olum seneye gelip nasıl bakıcan yüzlerine.

İcardi iyi niyetle geldi trip attın bir dünya. Zaha elini havada bırakınca aha dedim hak ettiğini buldu, iyi yaptı Zaha. Niye efendi gibi oynamıyon.

Zaha ile tuhaf bir muhabbet içine girdi İcardi ile de öyle. Lan olum seneye gelip nasıl bakıcan yüzlerine.

İcardi iyi niyetle geldi trip attın bir dünya. Zaha elini havada bırakınca aha dedim hak ettiğini buldu, iyi yaptı Zaha. Niye efendi gibi oynamıyon.

icardi özür diliyor
hala daha tripler
tam melo gibi biri tarafından florya'ya kitlemelik hareketler

Gelmeyecek ki! Bence Fransa'ya geri döner sezon sonu

Şu adamı yollamamalıydık sağ ve sol bek yedekliyordu keşke bir çözüm bulabilseydik. Sanchez geldiği için gitti öbür taraftan bakıncada Sanchez değerli kazanç ama şu şartlarda kadroda olsa muhtemelen rahat oynardı.

Devre arasi Basaka Angelinoyu kiralayip geri cagiralim.

bakambu angelinho sergio gitsin. muhtemelen viktorumda gidici. bu arkadas geri donsun.

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Angelino yerine bu dursaymış iyiymiş
Giderken de gönderilmesi yanlış demiştim

Geri
Üst Alt