#15 Léo Dubois

Okan buruk dubois sakatlanmasa boeyi de gönderiyordu ama şans işte

Ndombele yüzünden duboise çok haksızlık ettik
Bu yoruma katılmıyorum. Dubois'in gönderilme sebebi temposuz bir oyuncu olması. Angelino ve Kazimcan'dan daha faydalı olurdu ama bu yeterli olduğu anlamına gelmiyor.
Dubois sakatlanmasa belkide gecen sene şampiyon olamayacaktık. Ayrıca Manchester United maçlarında Boey yerine Dubois olsaydı muhtemelen iki maçıda kaybederdik.

Bu yoruma katılmıyorum. Dubois'in gönderilme sebebi temposuz bir oyuncu olması. Angelino ve Kazimcan'dan daha faydalı olurdu ama bu yeterli olduğu anlamına gelmiyor.
Dubois sakatlanmasa belkide gecen sene şampiyon olamayacaktık. Ayrıca Manchester United maçlarında Boey yerine Dubois olsaydı muhtemelen iki maçıda kaybederdik.
Dubois fb maçında çok iyiydi. Ters ayakla oynamasına rağmen iyi bence

Yunus daha fazla süre almak istiyorum diye gitti Berkan'da taraftara yaranamıyorum diyip gitti ikiside kendince haklıydı ama kulüp süreci daha iyi yönetebilirdi Yunus'u bilmem ama Berkan kesin kalmalıydı.

Okan hoca Yunus kalmasını istemişti, Berkan'ın kalmasını istemişti, Rashica alınması istemişti hiçbiri olmadı. Angelino'yu kendi çok istedi bu sefer başarısız oldu ama Sanchez'i de aldıran Okan hocaydı bu yönden bakarsak çok istediği 2 oyuncudan 1'i tuttu 1'i tutmadı genel olarak iyi diyebiliriz.

Sanchez, Zaha, Ziyech, Bakambu hariç şu an elle tutulur hiçbir transfer yok. Oyunu kurtaran adam Mertens demek ki bir şeyler yanlış yapılmış.
Bu seneki performanslarda Yunus ve berkan baya elimizi rahatlatabilirdi ciddi manada. Yerli olmaları da cabasiydi. Şu Pendik maçındaki Tete kadar oynardi en kötü yunus. Gönderilenler içinde tek mantıklı gibi görünen Emin Bayramdi onda da stoper bölgesi sistigi içindi. Fakat orta saha performansi alamadığımız icin kaani orta sahaya çekince stoper yedegimiz de azaldi açıkçası. Nereden bakarsan bak bazı işler ciddi manada tutmamış gibi. Özellikle Ndombele işi son gün transferinden başka bişey değildi. Devre arası umarım Luyindama+Marcao transferleri gibi 1solbek+1 orta saha gelir ve aynı onlar gibi gelip hemen katki sağlarlar tek umudum bu

Varken Yunusla Berkan’a her maç sövülüp şimdi onları aramasanız daha makul olur.

Performansı biraz düşen oyuncu da hocayla alakalı değil iyi oynayan hocayla alakalı yaklaşımınız da kendi nezdinizde mantıklı olabilir en fazla. Varsayımlarınızdan öte değil.

Stoper ve orta saha gelip Dubois’in gönderileceği de çoktan belliydi. 3 kuruşluk adamlar yok takımda arkada maliyet var, Yunus ve Berkan gibi 3 kuruşa oynayanların da sülalesine kadar sövülüyordu burdalarken.

Bizimkiler Sacha’yı satarsa bunu kiradan döndürmeye çalışırlar mı acaba. Devre arasında daha iyisini alamazsın bence

Yunus-Tete Yunusu arıyoruz
Berkan-Ndombele Berkani bence arıyoruz.
Dubois-Angelino dubois arıyoruz.
Emin Bayram baya iyi oynuyor Belçikada
Zaniolo-Zaha zaha fena değil ama eşit gibiler şuana kadar.
Kerem demirbay-miço bir farkları yok gibi ama en azından miço uzaktan gol falan atıyordu.

Aldığımız adamlar gidenlerden kötü gibi görünüyor.
Berkan dışında katılıyorum

Bu adam hemen geri dönmeli. Hem sağ beki hem sol beki yedekliyor. Yedeğe transfer yapıp para harcamaya gerek yok

yabancı kontenjanı gereği midtsjö ve kendisinin elemine edileceği ihtimalinin oluştuğu ilk günden itibaren kendisinin kalması için yalvardık burada.

her iki beki de yedekleyebilen, class bir oyuncuydu.

ok, angelinho kağıt üzerinde iştah açıcı bir transferdi ama angelinho'nun "tuttuğu" bir senaryoda bile dubois'in gönderilmesi yanlıştı. boey için şimdi ne diyoruz, takım 25 maç oynamış hepsinde 90 dk boey. ya sakatlansaydı veya ceza alsaydı? -kendisi gitmek istediyse o ayrı-

umarım devre arası geri falan çağırabilme durumumuz vardır.

Ben mi bir şey atladım diye baktım ama başakşehir 15.sırada ve eksi 5 averajı var 22 gol yemiş bizim 9 gol yediğimiz ligde.
Edit 20 gol yemişler

Angelino kadar ruhsuz değildi.Fiziksel olarak temposu vs düşüktü ama kadroda olsa net angelinodan fazla katkı verirdi

Geri
Üst Alt