#15 Léo Dubois

En çok ihtiyacımız olan dönemde akpspordan yana tavır koydu, bu saatten sonra Galatasaray’da işi yok. Zaten bizim seviyemiz için 6,5/10’luk oyuncu. Çok sevdilerse gamlı baykuşlar 3-4 milyon euroya alsınlar.

Takımımızda yedek bir tane bile bek oyuncumuz yok.

Leo işte biliyoruz ne olduğunu, zaten kontrat mevcut.

Ve gerektiğinde hem sağ hem sol bek oynayabiliyor. Türkiye ligini iyi biliyor, tecrübeli vs.

Kalmasının eksisi olmaz faydası olur diye düşünüyorum

Takımımızda yedek bir tane bile bek oyuncumuz yok.

Leo işte biliyoruz ne olduğunu, zaten kontrat mevcut.

Ve gerektiğinde hem sağ hem sol bek oynayabiliyor. Türkiye ligini iyi biliyor, tecrübeli vs.

Kalmasının eksisi olmaz faydası olur diye düşünüyorum
12 yabancı hakkı varken yedek yabancıların potansiyelli 18-22 yaşlarında genç scout transferleri olması gerekir. Kaan yazın ameliyat olup kampa katıldıktan sonra Dubois kadar rahatlıkla yedekler sağ beki. Oğuz Aydın da sağ bek oynayabiliyor, almamız şart. Sol bekte çok sıkışırsak Berkan, Barış oynuyor, ki zaten bence Köhn’le olma ihtimali şu an olmama ihtimalinden yüksek görünüyor. Oraya daha iyi birini bulmak gerekebilir.

Ayrıca bu herif geçen yaz da arıza çıkarttı ve ayrılmak istedi. Yedek kalmayı sorun ediyor.

12 yabancı hakkı varken yedek yabancıların potansiyelli 18-22 yaşlarında genç oyuncular olması gerekir. Kaan yazın ameliyat olup kampa katıldıktan sonra Dubois kadar rahatlıkla yedekler sağ beki. Oğuz Aydın da sağ bek oynayabiliyor, almamız şart. Sol bekte çok sıkışırsak Berkan, Barış oynuyor, ki zaten bence Köhn’le olma ihtimali şu an olmama ihtimalinden yüksek görünüyor. Oraya daha iyi birini bulmak gerekebilir.

Ayrıca bu herif geçen yaz da arıza çıkarttı ve ayrılmak istedi. Yedek kalmayı sorun ediyor.

Oğuz Aydın’ın sağ bek oynayabildiğini bilmiyordum, eğer böyle hem yerli hem çok yönlü bir oyuncuyu transfer edebilirsek evet dediklerine katılıyorum.

Oğuz Aydın’ın sağ bek oynayabildiğini bilmiyordum, eğer böyle hem yerli hem çok yönlü bir oyuncuyu transfer edebilirsek evet dediklerine katılıyorum.
Düzeltme: Oğuz Aydın’mış evet 😂😂 Alanya maçında Barış Alper’i savunmuştu, baya da iyi oynamıştı. Kariyerinde de bek oynamış. Barış Alper’e benziyor bu yanı.

Son düzenleme:
Kulübe faydasının dokunduğu tek durum geçen sezon öncesi sakatlanması.

Gs formasıyla iyi oynadığı 2 maç yoktur. Vasat bi bek sol da da sağda da yetersizdi. Yabancı sayısını doldurmaya değmez.

Karakter olarak hep oynamak isteyen düzgün biri. Değeri neyse ona satılmalı

Başakşehir bize €1m bile verse kabul edeceğimizi bilir o yüzden bu paraları vermez

Göksel verir mi o paraları yaw. En fazla bedava veriyorsanız alak demiştir.

Geri
Üst Alt