Kubat Tokmakçı
10 Numara!
- 20 Haziran 2017
- 10.012
- 18.705
- 403
Bu hafta Antep maçında ???
Maçın 65.dksında !!
Oyuna girer..
Maçın 65.dksında !!
Oyuna girer..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok o son pası iyi versin set oyununda ki akıl olsun yeter bizeDubois'i izlerken sağdan bindirip 2 kişiyi geçip orta yapacak diye beklerseniz biraz hayal kırıklığı yaşarsınız ama tam hazır olup oynamaya başladığında rakip alana yerleştiğimizde oyuna akıl koyacak, bekten oyun kurulumu yapacak, hücuma çeşitlilik katacak bir oyuncu olarak göreceğiz onu. O yüzden maç içinde oyun hakimiyetini almak için oyun bilgisi yüksek bek oyunculara ihtiyacın olur. Dubois de bu oyunculardan biri. Umarım tez vakitte sağlığına tam anlamıyla kavuşur.
Çalım yeteneği yok gibi yazmışsın. Çalım atamaz mı?Dubois'i izlerken sağdan bindirip 2 kişiyi geçip orta yapacak diye beklerseniz biraz hayal kırıklığı yaşarsınız ama tam hazır olup oynamaya başladığında rakip alana yerleştiğimizde oyuna akıl koyacak, bekten oyun kurulumu yapacak, hücuma çeşitlilik katacak bir oyuncu olarak göreceğiz onu. O yüzden maç içinde oyun hakimiyetini almak için oyun bilgisi yüksek bek oyunculara ihtiyacın olur. Dubois de bu oyunculardan biri. Umarım tez vakitte sağlığına tam anlamıyla kavuşur.
tempo+tekniği birarada yakalamak çok zor. o yuzden tempo açısından pek beklentim yok. boştaki arkadaşına pas atabilsin. demarke takım arkadaşına orta kesebilsin kafi...Ligimizde belki de hiç görmediğimiz kadar çevre kontrolü iyi ve pas oyununa yatkın bir oyuncu. Bizde oynadığı kısa sürelerde de bu özelliklerini belli etmişti zaten. Her maç 10 defa 70 metrelik deparlar atması beklenmesin ki bek oyuncularından o beklentinin bizden başka bir ülkede olduğunu da zannetmiyorum...
Boey dan formayi alamaz gibi görünüyor
Elbette çalım atabilir en kötü oyuncu bile çalım atar. Çalım yeteneği bambaşka bir şey, çalım atmak bambaşka bir şey. Benim orada vurgulamak istediğim süratli bir oyuncu değil kendisi. Mariano gibi yani oyun bilgisi yüksek ama sağdan bindirmeleri süratiyle değil oyun aklı ile yapar. Yeri gelecek çalım atacak, yeri gelecek bindirecek son süratle ama Boey gibi süratli olmadığından bahsettim.Çalım yeteneği yok gibi yazmışsın. Çalım atamaz mı?