#15 Léo Dubois

Admirim uzun süredir yanildigin tek husus boey-dubois oldu açıkçası benim beklentim de sen yazdıktan sonra yükselmişti..
Boey çok çok ekstra oynuyor bu haliyle Arnold gelse kesemez de Dubois çok şaşırttı olumsuz anlamda
Ne yazdım hatırlamıyorum da Dubois'i pek tanıdığım söylenemez, doldur boşaltta Kemal kondüsyon sorunundan bahsetmişti ben de Fransız medyasında benzer şeyler okumuştum ondan bahsetmiştik. Zaten yerini kaptırdığı adama da atletik eksiklerinden kaptırmış.

Boey'in geçen sene kademe hataları oluyordu o açıdan eksik görüyordum çokça da bu sene başka bir adam oldu, tam bir EPL beki. Omar'ın gitmesini istiyordum zaten ondan ziyade.

Hatta sağ bek yapılanması bir tecrübeli bir genç Fransızla çok iyi oldu diye düşünüyorum ilk maçtan beri.

Esas yanıldığım Seferovic oldu ama onun bu kadar özgüvensiz olacağını düşünmemiştim, hiç bir şekilde ayağa kalkmaya çalışmıyor.

bugun kerem bir top attı. ayağına mı dolandı orada sekti mi ne bir şey oldu top auta çıktı. aynı pozisyonda boey olsa yakalardı o topu. bunun gibi sayısız enstantane var maçta. savunmada da çok aksıyor. gerisine bir topçu sarktı mı ne yakalayabiliyor ne de kademeye giriyor

Sol'dan sağ ayağına alana kadar karşı takım yerleşiyordu. Sonra direk solla kesmeye başladı. Attığı asistte sol ayağıylan geldi.

Bosuna gomuluyor, solbekte omerle oynamis takimdik biz.

bugun kerem bir top attı. ayağına mı dolandı orada sekti mi ne bir şey oldu top auta çıktı. aynı pozisyonda boey olsa yakalardı o topu. bunun gibi sayısız enstantane var maçta. savunmada da çok aksıyor. gerisine bir topçu sarktı mı ne yakalayabiliyor ne de kademeye giriyor
Solbek’te oynadığı için olabilir mi?

FmlpXEtXEAI1vpq

Hızı ve açık alanda ikili mücadeleri rezalet ama akıllı oynuyor. 2. yarı bizde ne yaptığını bilen tek adamdı.

Hayal kırıklılığı..Bu adamı biz as oyuncu olarak aldık..Bunuda belirtelim.
Malesef lyonun neden bedavaya gönderdiği belli oluyor.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

lyon'da formasını kaybetmesi de fiziksel düşüşü ile alakalıymış. neden böyle erken yaşta tükendi enteresan. sakatlık mı geçirdi acaba

aslında çok yanlış bir transfer olacaktı ama boey sayesinde göze batmıyor

Ben beğeniyorum. Boey'e fazla alıştı gözümüz. Atletizmi zayıf ama sürekli as takımla oynasa artar performansı. Normalde driplingle pres kıran bir adam. Burada daha hiç göremedik bu özelliğini.

adam bir sağda bir solda oynuyor elinden geleni yapıyor bir boey değil ama iyidir yine

Ben de beğeniyorum çünkü topu kolay kaybetmeyen ve oyun zekasi iyi bir topçu. Boey tarzında tempolu bir bek değil daha çok mariano tarzı oyun kurucu özellikli bir bek.

Ters bekte sanki daha iyiydi değil mi?
Değil mi?

Gayet iyi oynadı. Pasları falan çok yerindeydi. Evet fizik ve hız olarak Boey kadar iyi değil, Boey'in gerisinde ama onun dışında gayet iyi oynadı.

Geri
Üst Alt