#15 Léo Dubois

Çok boş yorumlar yapılmış. Bunların çoğu adamın bir maçını başından sonuna kadar izlememişlerdir bile.

mariano ne büyük topçusun yaw. stres düzeyi üst seviyede bir maçta sol ayağınla nasıla attın o golü. statta izlerken kendimden geçmiştim. canlı olarak hayatımda izlediğim en güzel goldü

Léo Dubois: "Her sabah menemen yiyorum. Çöp şiş tarzı etler tüketiyorum. Türkiye'de ekmek gerçekten çok iyi yapılıyor."

Hücumdaki verimi kısıtlı olsa da, savunma görevi güven veriyor.

Emreden 5 kat iyi abi. Adam güven veriyor. Emreye devam etseydi ikinci yarı 2 gol kesin yerdik.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu Adam Beni cok sasirtti. Ligue 1 de oynadigi maclarda 90ı çıkartamıyordu. Orada rakipler şafağa dinamik ve süratli tabi. Cok verimli ve akilli oynuyor. Ayrica takimin gizli liderlerinden biri bence. Tam kaptanlik havasi var adamda.
Oyun kurulumuna ciddi katkı veriyor rakip basarken top tutup saklayabiliyor büyük takım oyuncusu diyebiliriz.

gol atmış iyi oynamış adamı ilk 11 başlatmalıydı okan buruk bu maçta. yerli olarak ta berkan oynardı oliviera yerinde. maç başında daha rahat maçı alırdık %100 eminim.

Defans eyvallah ama hucumda olmuyor olmuyor olmuyor

Çok iyi tek eksiği kendimi gösterme çabasıyla çok top tutması

Kötü başladı ama sonra toparladı bence

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt