#15 Léo Dubois

Kendisi galiba başağa gitmek istiyodu

Sınır 12 olarak kalsaydı üste para verip göndermeye çalışacaktık nazını çekip

Sınır 12+2 olunca kadro planlaması açısından kalması daha doğru hale geldi ve elimiz güçlendi

Gitmek istiyosa getirsin 3-5 m, geçen sene giderken bizden para almış,başaktan da aldı,geri getirmeye çalıştığımızda da tekrar para istemiş diye haberler vardı

Ee dubua efendi şimdi tüm ipler bizim elimizde istersek oynatırız istersek tribünde oturturuz

İlk kampta sağ bek dakikalarının %79,63'ünü (215/270) kendisi almış. Oyunda olmadığı dilimde Metehan Baltacı 12, Kaan Arslan 10, Siraçhan Nas 30 ve Gökdeniz Gürpüz 3 dakika süre almş.

Rodop bunu yaladığına göre bunu kadroda tutmayı düşünüyorlar ama tutulacak gibi değil yaw

maaşını ödeyip göndereceğimize +2 de yokluktan kalabilir diyordum ki, kalırsa hem maaşını verip hem de takımı yakacağına karar verip fikrimi değiştirdim

Sahaya bunun yerine odun koysak çok daha az atak yeriz yeminle. Ya takım gerçekten adam gibi çalışmıyor ya da bu herif kendini kovdurtma derdinde, eğer ikincisi ise kaç maç oldu niye oynatıyorsun yok değilse senin yüklediğin fizik kondisyonu beden hocası da yükler hocam

Ferikoyde hali sahalarda mac yapanlar gibi cok yavasti bugun..

Rakip oyuncu fena gecti , yetisemedi..

Sezon içinde toparlanır biraz ama genel olarak bu profil bir bek istiyor muyuz tartışılır.

Hep diyorum çok zor bir oyun oynuyoruz ve Boey gibi bir bek bulmamız bundan sonra çok zor.

Geldiğinden beri tek faydası oldu, oda hazırlık maçında sakatlanıp boey'e oynama şansının doğması.

Yönetim beceriksizliğinden kaldı belli ki ve benim korkum çoğu zaman sol bekte hatta bunlar Köhn’ü satacak sürekli sol bek oynayacak olması

Kıral, kıral sen bize jk maçını nasıl çözeceksin anlat da bilelim?

Dubaların dubası, leğo duba.

Dubois gitmeli, geçen sene ona ihtiyacımız varken dönmedi şimdi kadroda kalmasına da gerek yok açıkçası. Bir de gerçekten çok kötü halde sanırım hazırlık döneminde oynadığı sürede yediğimiz her golde emeği var bir şekilde

Geri
Üst Alt