#15 Milan Baroš [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #15 Milan Baros

Arap ülkelerinden belki veren olur veya Rusya'dan.

Minimum 3 veren olur. Ben ona da razıyım.

Baros'a 2 milyon euro falan veren olursa gideceği kulüpte maaşını biz ödeyelim.

Fenerde emre belözoğlunun hakeme itirazları ne kadar antipatikse barosunda aynı şekilde.Ben bile bıktım artık.Topu kaptırıyor hakemin üstüne yürüyüp sarı görüyor.Bu sene gol attığı falanda yok.Gönderilmesi gerekenler listesinde ön sıralarda

Harbiden düşünmeden konuşuyorsunuz.

Bu sene takıma verdiği mustafa sarpla aynı seviyede.Yılda 2.5 milyon alan adamın oyunu bu mu?Fiyat-performans oranında takımın en kötüsü

Ilk once Misi, ondan sonra Elano simdi de Baros mu?

Nerde BAM nerde yerli futbolcular?

bu sene bu adamdan alıp herkesı gecıp gol atmasını beklıyorsunuz

ulan adamın arkasında kazım denen avare,ayhan mustafa falan oynuyor.dalga mı gecıyorsunuz siz?

Bu sene takıma verdiği mustafa sarpla aynı seviyede.Yılda 2.5 milyon alan adamın oyunu bu mu?Fiyat-performans oranında takımın en kötüsü

Onun attığı 8 gol olmasaydı şimdi buca-konya kiminle oynarsa karşı tarafı desteklemeye maça giderdin.

Mustafadan top alıp gol atamadı diye sildiniz adamı.

Helal olsun :)

Onun attığı 8 gol olmasaydı şimdi buca-konya kiminle oynarsa karşı tarafı desteklemeye maça giderdin.

Mustafadan top alıp gol atamadı diye sildiniz adamı.

Helal olsun :)

İkidebir sakatlanan hakemle dalaşan antipatik adamlar istemiyorum bu takımda.Fenerli emreden ne farkı var?

2 senedir gitmesini istiyorum umarım bu sene gider

Adam dökülüyor..Sadece performansına bakmayın..Kart görmeyede çalışıyor..Yabancı aşkınıda bırakmak lazım..Hakeden bu takımda kalacak..Çok kızdığımız Ayhan bugün hepsinden iyi oynadı..Hakkınıda vereceksin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt