#15 Milan Baroš [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #15 Milan Baros

Arkadaş Baros'a defol dediği için mi ceza yedi merak ettim:o

Altunterim Baros yolcu demiş.Eski bir Galatasaraylının yanına gidebilir demiş

eğer terim tek forvet oynatmayı düşünüyorsa drogbada gelirse baros gitmeli çünkü baros yedek kalmayı kabullenemez ama çift forvet oynuyacaksakta baros mutlaka kalmalı çünkü drogba baros ikilisi tam bir rush hour olur :D

drogba-elmander ikilisi çok daha verimli olur bence

ayrıca ben bıktım barosu beklemekten, tahminim odur ki birçok kişi benim gibi hissediyordur

Boyle bir oyuncuyu turkiyede bizim klubumuzde seyrettigim icin mutluyum, gidersede her zaman ilk siralarda hatirlanacak

İyi para veriyolarsa satılabilir.Bir buçuk sezondur gözlermizin kökü ağardı barosu beklerken

Drogba'nın gelmesini isteyen insanları gördükçe üzülüyorum.

Bu sezon oynadığı az sayıda maçta 9 gol attı. Bence kalmalı.

Sakatlık sorunu yaşamazsa her zaman büyük güç. Farkında olmazsınız takımı şampiyon yapan isim oluverir bir anda...

çok sevdiğim için kalmasını istiyorum ama iyi para veren varsa ve yerine drogba gelecekse gidebilir. sakatlığı bizi çok kötü etkiledi.

Sakatlıgına baglı bence harşey, sakatlıgı ciddiyse, riskliyse yollar ayrılmalı. Duzelecekse, eski formuna saglıgına kavusabilecekse kalsın derim, eski Baros olduktan sonra Drogba'ya gerek yok.

Drogba gelmezse Baros-Elmander ikilisiyle ates edebiliriz.

Aldıgımız paradan cok veren varsa eyvallah(drogbanın geldigini varsayarak diyorum)Gönderilebilir öbür türlü gönderilmemesi lazım

baroş sakatlıktan bir türlü çıkamadı kararsızım gidip gitmemesi konusunda

Drogba gelirse Baros go home yapacak 3 yabancı forvet mi olur la.

Çok iyi bir forvet. Ancak iki yıldır ortalarda yok. Gönderilsin. Yerine iyi bir forvet almalıyız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt