#15 Milan Baroš [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #15 Milan Baros

Kral.. Bu adamı öyle özdeşleştirdm ki galatasarayla. İnşallah daha iyi olacak

En kotu gunlerin en iyi futbolcusuydu ama gozuken o ki sezon sonu vedalasmak gerekecek.

Adam yine vasat oynamasina ragmen 1 gol 1 asistle oynadi. :asd:

Vasattı yine.Son dönemini oynuyor gibi.Sezon sonu iyi bir paraya satılabilir

Sene sonu zaten gitsin Baros görevini yaptı bu takımda, teşekkür edip yollar ayrılmalı.Bu seneyi kurtarır ama seneye kesinlikle kalmamalı.

Maçı şuan heycansız bir şekilde tekrar izliyorumda hatırladığımdan çok daha fazla net gol kaçırmış.68 de Hasagiç' in suratına şut çekiyor yahu :asd:

Çok ciddi bir formsuzluğu var.

Maçı şuan heycansız bir şekilde tekrar izliyorumda hatırladığımdan çok daha fazla net gol kaçırmış.68 de Hasagiç' in suratına şut çekiyor yahu :asd:

Çok ciddi bir formsuzluğu var.

ordu maçını full izleyebileceğim ya da indirebileceğim bi adres var mı Osman? sen belki biliyorsundur

Çok iyi pozisyon kokluyor. Biraz daha bitirici ve güçlü olsa çok iyi olurdu. Sezon sonu gitsin reis.

Bir arkadaşın da yazdığı gibi , en formsuz maçında bile 1 gol 1 asistle oynayabiliyor .

Boşuna 'Milan Baros bu ligin en iyi forvetidir' demiyorum .

Bazı arkadaşlar gitsin diyor ; eyvallah gisin ama ,

Eğer Drogba , Kalou ya da o standartta bir yabancı transferi olacaksa gitsin .

Aksi taktirde Baros kalmalı diyorum ben .

Ligi tanıyan , artık kolay kolay sakatlanmayan , en kötü gününde bile anlık patlamalar yapabilen dünya çapında bir oyuncudur kendisi .

Dediğim gibi ; Drogba , Adebayor , Kalou gibi bir fırsat transferi yaparsak , bilemem . Ama Baros gitsin Mevlüt gelsin ... Olmaz aga .

palavra abi, palavra.

zaten play offta yada büyük maclarda baros yüzünden puan kaybedersek, ana avrat küfür ederek, isliklanarak, yuhalanarak oyundan alinir ve böylece barosun bittigi an olur.

fener macinda ebue sahneye cikmasa ve o mac berabere bitse, yada yenilsek, baros o gün bitmisti zaten, ebue kurtardi adami resmen.

10 kisi olan ibbyi yendik diye, hemen baslamissiniz, vasat oynadigi macta bile 1 gol vs vs demeye.

vasat bile oynamadi bu adam dün.

50 tane pozisyon buldu atamadi, attigi golde ofsayt, ofsayti gectim, o topun gol olmasi da büyük sans, gene kalecinin üstüne vurmus ...

selcuk inan hayatinin golünü atiyor, emre colak cosuyor tik yok ama milan baros 50 gol kacirdiktan sonra ofsayttan gol atiyor, millet hemen "milann barrosssss" die bagiriyor ölümüne, saka gibi

Bir arkadaşın da yazdığı gibi , en formsuz maçında bile 1 gol 1 asistle oynayabiliyor .

Boşuna 'Milan Baros bu ligin en iyi forvetidir' demiyorum .

Bazı arkadaşlar gitsin diyor ; eyvallah gisin ama ,

Eğer Drogba , Kalou ya da o standartta bir yabancı transferi olacaksa gitsin .

Aksi taktirde Baros kalmalı diyorum ben .

Ligi tanıyan , artık kolay kolay sakatlanmayan , en kötü gününde bile anlık patlamalar yapabilen dünya çapında bir oyuncudur kendisi .

Dediğim gibi ; Drogba , Adebayor , Kalou gibi bir fırsat transferi yaparsak , bilemem . Ama Baros gitsin Mevlüt gelsin ... Olmaz aga .

Yeah dude !

:tiphat:

çok uzun zamandır beklentimin kalmadığı oyuncu. aydın dana daha çok beklentim var bu adama göre

king ne olursa olsun kingdir agabey

gidecegi günde hakettigi sekilde gönderilmelidir

Kötü filan oynuyor ama gol potansiyeli var adamda her zaman.Daha iyisi alınmadığı sürece takım da kalmalı.

Dün hiç anlaşamadı Elmander'le. Elmander birkaç kere gol attırmaya çalıştı ama olmadı. Kazım'ın pas atmadığı pozisyonda kim olsa çileden çıkardı.

Dün hiç anlaşamadı Elmander'le. Elmander birkaç kere gol attırmaya çalıştı ama olmadı. Kazım'ın pas atmadığı pozisyonda kim olsa çileden çıkardı.

Sonraki pozisyonda Kazım pası attı da ne oldu?.. Bitirici vuruş "0".. İlk geldiği seneki gibi olsa dün 4 tane golü vardı

Baros'un olusu bile 5 gol, 7 asist geldiği yıldaki kadar kuvvetli olsa ayakta kalabilse yakıcak bu ligi ama ikili mucadelelerde paso yerde, yanlız 7 asıst ne ara yaptı onu hiç anlamadım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt