Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
lan Cek milli takımının en cok forma giyen ve tarihinde en cok gol atmıs oyuncusundan, Cek tarihinin en buyuk futbol yıldızından, bir efsaneden bahsediyorsunuz destur cekin![]()
![]()
d u want sme =??
![]()
d u want sme =??
91
Baros 89 kez milli, 2 kere daha oynamaz mı? Baros 110'u gecer.
ex veli new ser ' tam bir fanboydur . evet açıkladım . .
hakan tan sende acayipsin valla seviye düştü ..
abi en büyük efsanesi diyorsun baroş diyorsun yahu ..
ayrıca ..
En çok millî olan Karel Poborsk? (117)
En çok gol atan Jan Koller (55)
Abi fan-boy'luk değil de anlamakta güçlük çekiyorum , adam istatistik anlamında da en faideli futbolcu , her sene takımın en golcüsü olmuş , her oynadığında bir şekilde katkı veriyor , her futbolcunun başına gelebilecek bir olaydan dolayı darbeye bağlı bir sakatlık yaşadı ona rağmen sahalara güçlü döndü , millet Necati Baros'dan iyi diyor ya
Türkiye'de ki rezil hakemlerden dolayı bir-iki kere de kırmızı kart gördü diye de iyice hain ilan ettiler Baros'u .
abi en büyük efsanesi diyorsun baroş diyorsun yahu ..
ayrıca ..
En çok millî olan Karel Poborsk? (117)
En çok gol atan Jan Koller (55)
baroş 77maç 38gol
Abi fan-boy'luk değil de anlamakta güçlük çekiyorum , adam istatistik anlamında da en faideli futbolcu , her sene takımın en golcüsü olmuş , her oynadığında bir şekilde katkı veriyor , her futbolcunun başına gelebilecek bir olaydan dolayı darbeye bağlı bir sakatlık yaşadı ona rağmen sahalara güçlü döndü , millet Necati Baros'dan iyi diyor ya
Türkiye'de ki rezil hakemlerden dolayı bir-iki kere de kırmızı kart gördü diye de iyice hain ilan ettiler Baros'u .
asdkjalksdj :ka19:
ya bak son kurdugun cümleden zaten best of best fan boys oldugunu gösteriyorsun .. abi onun kırmızılarını savunmayacaksın . kırmızı gördügü maçta 2 kere kırmızı yemesi lazımdıı . ve bu adam tam gene formunu yakalarken bunu yaptı .. bilmiyorum ne olcak .
bilmiyorum maç izlerken algıda seçicilik yapıyorsunuz . seviyorsunuz anlıyorumda 1 yere kadar ama
Baros'u kanımın son damlasına kadar savunacagım tum forum uzerime gelsin isterse![]()
1 yere kadar oldugu konusunda haklısın, tabi 4 senelik Galatasaray tarihini unutmayaraktanElmander biraz forma girdi diye geriye kalanı kaka cocuk yapıyorsunuz, aynı Lincoln Arda iste.. hic degismiyorsunuz. yarın bi gun Elmander 2 mac sırıtsın BOOO ELMANDER OUT NECATI IN falan yaparsınız abi siz, futbol anlayısınız boyle cunku.