#15 Milan Baroš [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #15 Milan Baros

Yapma ya o yöneticilerin verdikleri paralar kimin cebinden çıkıyor,havadan mı geliyor.

Arkadaş ben başarı istiyorum,acıtasyon duygusallık flan değil.

Çıkacak 30 maç oyanayacak bana çatır çatır.

Oynamayan adam Maradona olsa ne yazar!

Konuştukça batıyorsun, sus artık. Sinirlerini bozma insanlrın.

Döküntü adamları istemiyorum takımda tafarel, popescu,hagi nasıl çıkıp sezonda 30 maç oynuyorsa bunlarda oynarak aldıkları paranın hakkını verecekler veremiyorlar mı çekip gidecekler.

sakatlanmaları beni ilgilendirmez.

2-sezondur hep sakat hep sakat darülacize değil burası,futbol takımı.

Avrupada bakın bakalım hangi kronik adam büyük takımlarda oynar.

Saçma sapan konuşmayın.

Torres , Kaka , Robben . Boru mu bunlar :)

Döküntü adam? Ulan takımda 35 tane maç oynayıp bir halt yiyemeyen yerliler var.Git onlara saydır.Baros gidince takım mı düzelecek? Daha iyisini bu yönetimin alacak kapasite var mı? Amacınız ne arkadaş? Kafayı sıyıracağım senin yüzünden. Sus artık.

Sen diğer yazılarımı takip etmediğin için konuşuyorsun zaten,ben bütün takım Arda hariç yollanmalı diye bas bas bağırıyorum.

Ama sen yazdığım baros konusunda abartıya kaçtığın için gerçekleri göremiyorsun.

Şu takım 5 para etmez,hiçbirini istemiyorum.

Ne yerlisi ne yabancısı ne de yönetimini.

Yapma ya o yöneticilerin verdikleri paralar kimin cebinden çıkıyor,havadan mı geliyor.

Arkadaş ben başarı istiyorum,acıtasyon duygusallık flan değil.

Çıkacak 30 maç oyanayacak bana çatır çatır.

Oynamayan adam Maradona olsa ne yazar!

O kadar rahatsızsan alma arkadaşım orjinal ürün felan. Ben Gsstore'dan alışverişi Galatasaray'ı sevdiğim için yapıyorum. Yoksa benim vereceğim 100-200 lira ile Galatasaray şampiyon olacak değil.

Ha nedir, dışarıdaki adama gideceğine klübe gitmiş olur para. Ama asıl kaynak sponsorlar ve yayıncı kuruluştur.

Döküntü adamları istemiyorum takımda tafarel, popescu,hagi nasıl çıkıp sezonda 30 maç oynuyorsa bunlarda oynarak aldıkları paranın hakkını verecekler veremiyorlar mı çekip gidecekler.

sakatlanmaları beni ilgilendirmez.

2-sezondur hep sakat hep sakat darülacize değil burası,futbol takımı.

Avrupada bakın bakalım hangi kronik adam büyük takımlarda oynar.

Saçma sapan konuşmayın.

30 mac oynayan Elano cokmu iyi ? 30 mac oynayan Sarp, Ayhan cokmu iyi ?

10 macta oynasa 15 macta oynasa Baros kadar hirsli ve kaliteli bir santrafor zor buluruz.

Cevap verme,zorlayan mı var.

hatta sana ne dedim ben cevap verme arkadaşım mesajlarıma,ben istemiyorum bu kadar basit.

Taraftar değilmiyim,beğenmiyorum istemiyorum sakat işte sakat adam.

Arkadaş sana bu son mesajımdır. Gerçekten boş bir insansın.Kusura bakma. Senin zihniyetinden tiksiniyorum.Dikkat çekmek için ardı ardına mesajlar.Sen sıkma canını.Baros'un kredisi sonsuz burada.Çıkıp kuyuya taş atmanla bir şey değişmez. Bilinçli adamlar biliyor neyin ne olduğunu.Haydi kal sağlıcakla.

30 mac oynayan Elano cokmu iyi ? 30 mac oynayan Sarp, Ayhan cokmu iyi ?

10 macta oynasa 15 macta oynasa Baros kadar hirsli ve kaliteli bir santrafor zor buluruz.

Gerçekten sölüyorum artrık ne demeliyim bilmiyorum duyu organlarınzıda sorun mu var onuda bilmiyorum saçmaladınız artık.

ben takımda sadece baros değil hiçbirini sitemiyorum,hiçbirinde mukayese etmiyorum birbiriyle.

Arkadaş sana bu son mesajımdır. Gerçekten boş bir insansın.Kusura bakma. Senin zihniyetinden tiksiniyorum.Dikkat çekmek için ardı ardına mesajlar.Sen sıkma canını.Baros'un kredisi sonsuz burada.Çıkıp kuyuya taş atmanla bir şey değişmez. Bilinçli adamlar biliyor neyin ne olduğunu.Haydi kal sağlıcakla.

hakaret etme,sensin boş insan.

terbiyesiz herif ben burda görüşlerimi bildirdim ,yorumdur lan bu görüştür istediğimi derim ,

sizin ne kadar eleştirme hakkınız varsa bu forumda benim de bir o kadar var küfretmediğim sürece istediğimi derim.

bende sizin gibi zihniyetlerden tiksiniyorum,görüşlere saygı nerde saldırıcasına yorumlar.

İstemiyorum arkadaş is-te -mi-yo -rum.

hakaret etme,sensin boş insan.

terbiyesiz herif ben burda görüşlerimi bildirdim ,yorumdur lan bu görüştür istediğimi derim ,

sizin ne kadar eleştirme hakkınız varsa bu forumda benim de bir o kadar var küfretmediğim sürece istediğimi derim.

bende sizin gibi zihniyetlerden tiksiniyorum,görüşlere saygı nerde saldırıcasına yorumlar.

İstemiyorum arkadaş is-te -mi-yo -rum.

Hakaret eden mi var sana? Ulan resmen dokunsam ağlayacaksın? Dikkat çekmek için sabahtan beri saçmalıyorsun. Benimlen herif diye konuşamazsın.Ben sana hakaret etmedim.

Baros u eleştirmek haddine Mİ LAN

Cesur Aslan 'ı kaale almayın. Adını görünce kesin tahrik dolu, itici mesajlarından biridir diye giriyorum başlığa.

Tamam Baros'u yollayalım, yerine kim gelecek onu düşünün birazda.

Cesur Aslan 'ı kaale almayın. Adını görünce kesin tahrik dolu, itici mesajlarından biridir diye giriyorum başlığa.

He öyle beni kale almasınlar seni kale alsınlar.

Lan sanki küfrettik bir adamı eleştirdik,neler çıktı.

Size ne size ne kardeşim varsa adam gibi bu tartışmayı ileri götürecek açıklaman,kalması için sebeplerin söylersin yoksa da onun görüşüdür dersin susarsın.

Kale almayınmışmış sanki küfrettik dar zihniyet işte!

İşiniz mi yok sizin benim yorumlarımdan sinir tatminimi yapıyorsunuz anlamadım ki mecbru mi cevap vermek,akıl diyorum başka bişey demiyorum.

ben mesela refik i kaaale aliyorum cesuru kaale almiyorum:)

acik ve net:)

Tamam Baros'u yollayalım, yerine kim gelecek onu düşünün birazda.

Valla o kadar mesaj içinde en kale aldığım,olaya en serikanlı yaklaşan ve mantıklı konuşan bir sen çıktın arkadaş,tebrik ederim çok mu zor,aşağılamadan,sen ne bilrsin demeden,nasıl eleştirirsin demeden konuşmak çözemedim.

ben mesela refik i kaaale aliyorum cesuru kaale almiyorum:)

acik ve net:)

Ben de bir üzülüyorum ki abi sorma gitsin.

Senin görüşlerine saygı duyar ve yorumlarını okurdum karşı çıksam da çıkmasamda,ama sen de eleştireni acımasızca eleştirenler tayfasına katıldıysan ben de seni kale almam bu kadar basit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt