#15 Milan Baroš [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #15 Milan Baros

Baros daha fazla bizde is yapmaz.Adam alisti yatmaya ve calismadan para almaya

Hiç bir futbolcunun Galatasaray gibi taraftarı olan bir takımda oynamak istemeyceğini sanmıyorum, hele bu kişi ankaragücü maçında Galatasaray için kıçını yırtan adam Baroş ise, adam sakatlıktan çıkıp 2 gol attı, bizim defans yetmez dedi, olan Baroş'a oldu, yapmayın etmeyin, yattğı yerden para kazanıyor diyorsunuz ya, şaşırıyırum size, Baroş bu takımda eleştirilmesi gereken en son adamlardan birtanesidir.

Katkısı tartışılmaz, ama sezonun ikinci yarısında da şu sakatlıklardan kurtulamazsa ne yazık ki yolları ayırmamız gerek.

Sonu Kewell gibi olacak gibi gözüküyor.İkisinin de katkıları ve hizmetleri tartışılmaz ama artık yeni isimler bulmamız gerekli gibi.

Hakkında sürekli az entry girilen kötürüm futbolcu. Yerli Gökhan Zan tadında artık.

Artık barosu yok sayıp ona göre transfer yapmalıyız

Baros'a güvenme , Barossuz da kalma:D Kadro takviye edilirse bazı sakatlıklar bu kadar canımızı yakmaz.Koskoca Galatasaray 3-4 kişinin sırtına binmiş gitmeye çalışıyor.

iyileş sakatlanma gözünü seveyim artık

Ne zaman iyileşcek, bilgi var mı?

Sen Barcelona maçına git Baroş boşver Galatasaray'i

Baros dön artık,senden de umudumuzu kestirme.

kampa falan da katılmadıgna gore hala.kendısınden ıkıncı yarıda bır halt olamayacagı bellı oldu

Çok güzel Baros'u da satmaya doğru gidiyor taraftar adım adım.

yani küfür edeceğim kendimi zor tutuyorum. bu ne menem bi sakatlıkmış arkadaş , tam 1 seneden beri iyileşemedi bu adam. nasıl bir sağlık kurulumuz var anlamadım gitti, yeter ya. barosu ne kadar sevsem de adam yatttığı yerden euro alıyor. sorun kim de arkadaş birileri çıkıp anlatsın

iyiles artik king...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt