#15 Milan Baroš [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #15 Milan Baros

aldığı topu koruyarak takımı öne çıkartıyor yada dikine kaleye gidiyor topla. Ne yaptı diyenlere.

üzülüyorum barosa,yazık edior kendine ,git kurtul kardeşim bu özürlülerle oynamak sana yakışmıor

Elinden birşey gelmemesinin sinirini hakemden çıkarıyor. Bence hala maç eksiği var.

bırak git arkadaşım.Adam Gs kariyerinin en iyi maçlarından birini oynadı attığı sprintlerin geçtiği adam sayısının haddi hesabı yok hala maç eksiği.Baros şu maçta en iyi oynayan oyuncumuzdu

üzülüyorum barosa,yazık edior kendine ,git kurtul kardeşim bu özürlülerle oynamak sana yakışmıor

gelecek sene heralde futbolda olmucaz başka branşlara yönelecez sen git taraftarlıktan kurtar kendini herkesi gönderme çabası içindesiniz

Yorumlar şaka gibi . Adam hakeme isyan etti diye kahraman olmuş hemen. Kendinizi böyle küçük şeylere avutmayı bırakında naptı lan bu adam sahada ? Onu söyleyin. Adam ölmüş resmen artık halen Baros tan medet umalım biz

Bi adama KAHRAMAN OLMUS demen icin o adamin daha once vasat biriyken birden birsey olmus olmasi gerekiyor. Barosun bu maca, fenere gol atmasina, firatin suratina tukurmesine gerek yok, bunlara gelene kadar cok degerli bir futbolcudur zaten. Kimsenin kendini bir seyle avuttugu yok. Seni bilmem ama Baros cok sukur nefes aliyor, sahada da elinden geleni yapti.

messi nin 72 batmanspor da oynamasıyla

baros'un bu takımda futbol oynaması aynı şey

diğerleriyle kıyaslayınca insan kalite farkına akıl sır erdiremiyor

ölen baros değil kewell futboldan anlamayıpta üfürük yorumlara katlanamıyorum sarpla kuzenmisiniz gidin ya arka mahallenize

bırak git arkadaşım.Adam Gs kariyerinin en iyi maçlarından birini oynadı attığı sprintlerin geçtiği adam sayısının haddi hesabı yok hala maç eksiği.Baros şu maçta en iyi oynayan oyuncumuzdu

Nereye gideyim?

Bence bu hala gerçek Baros değil. Kendi de biliyor. Bu yüzden sinirden etrafa saldırıyor. Gerçek bir ruh, gerçek bir savaşçı.

Yalnız ben kötü oynadı da demedim. Sadece bana göre maç eksiği var dedim. :)

baroş un futbolculuğuna diyeceğim yok ama takım ile bir problemi olduğu kesin. nerdeyse hiç kimseye pas vermek istemedi. birde çok agresif herşey küfür herşey itiraz dozunu kaçırıp antipatik oluyor

Bencil oynadı ama çok iyi sakladı topu.

baroş un futbolculuğuna diyeceğim yok ama takım ile bir problemi olduğu kesin. nerdeyse hiç kimseye pas vermek istemedi. birde çok agresif herşey küfür herşey itiraz dozunu kaçırıp antipatik oluyor

Baros'un yerinde olsaydınız ne yapardınız çok merak ediyorum.

bizde oynadığı en iyi maçtı diyebilirim

Adam mükemmel oynadı ve şu maçtan sonra bile laf eden taraftar varsa, onlar gitsin bence

Bize geldiginden beri oynadigi en iyi mac buydu bence.

Bugün hakliydi belki ama Baros´un bu tavirlari beni rahatsiz ediyor artik ve antipatik geliyor. 3 senedir faul yapip da sari kart gördügünü görmedim. Ligimizin acik ara kart rekortmenidir Baros ve hep itiraz yüzünden. Hep itiraz. Artik kulagi cekilmeli ciddi anlamda. Beni rahatsiz ediyor bu davranislari. Galatasaray´a yakismiyor ve hakemler inadina Baros aleyhine düdük caliyor

adam yenilgiye katlanamıyo

isyankar

aldığı paranın hakkını veriyo

yetenek desen zaten fazlası var

daha ne istiyosunuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt