#15 Milan Baroš [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #15 Milan Baros

Kanama olduğu zaman yırtık olmuyor değil mi ? Yoksa oluyor mu ?

Kewell ile Baros şu takımda bir türlü gün yüzü göremediler ya, en çok ona üzülüyorum.

GalatasaraySK Galatasaray SK

Milan Baros’un yapılan tetkiklerinde arka adale kasınının zar kısmında kanaması tespit edildi ve tedavisine başlandı.

Fener maçında oynar sanırım.Yırtık yok.

antrenmanlara cikamayacak sanirim nasil oynayacak ki? sakatligi tekrar nuksedebilir ayrica bence risk edilmesin derim..

Aldığın para helal!!!

Demin gittim parçalı Baros forması aldım.Mutluyum huzurluyum.Türk Telekom Arena'ya kimse için değil senin içi gideceğim son gücümle bağırmaya.

Demin gittim parçalı Baros forması aldım.Mutluyum huzurluyum.Türk Telekom Arena'ya kimse için değil senin içi gideceğim son gücümle bağırmaya.

Şu an biraz sıkışık durumdayım.

Ocak ayında alacağım ben de parçalı Baros formasını.

Zorlanmadan oluyor bu sakatlık,aşırı hırslı bir oyuncu ne yapsın,çırpınıyor adam..

Derbiye yetişir mi ?

sana diyecek birşey bulamıyorum Kral, hep bizimle kal, adamsın adam.

Senden başkası Yalan ya...

Galatasaray Külübünün her zaman demişimdir Forvet oyuncuları Efsanedir. bknz. Hakan Şükür Arif Erdem Jardel Necati Ateş Ümit Karan Milan Baroş ve daha niceleri...

Bence derbiye yetişecek (ki bence oynamaması daha iyi olur sanki) lakin maç esnasında sakatlık geçirme ihtimali yüksek gene :(

KESİNLİKLE OYNATILMAMALI!! Devamlı, tam anlamıyla iyileşmeden oynatılıyor ve üzerine inanılmaz bir yük biniyor! Allah göstermesin en sonunda bir sakatlanacak bir daha da dönemeyecek!

Bencede derbide oynatılmamalı.

O takımın herşeyi. O maçtan sonra daha çok ihtiyacımız olacak ona

Koskoca Galatasaray'da Arda-Sabri dışında sevdiğim 3. adam sensin Baros. Başkası da yok. Koskoca takımdan 3 tane futbolcuya destek verebiliyorsam ciddi sorun var demektir.

Kısmetsizlik aldı basını gidiyor adam gibi bi fener macı oynayamadı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt