#15 Milan Baroš [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #15 Milan Baros

Geçen sezon o uğursuz maçta sakatlanmıştı. Sonra iki yakamız bir araya gelmedi. İnşallah yetişir ama bir daha sakatlanırsa yanarız. Ne yazık ki takımımız bir iki kişinin yokluğunda yapamıyor.

Resmi sitede bir adamın sakatlık açıklamasının yanında "fizyoterapist" yazıyorsa 1 aydan önce dönmesini beklemiyorum.. Bugün idman yoktu heralde, Barosta yarın öyle yazarsa anlayınki en az 1 ay yok...

Resmi sitede bir adamın sakatlık açıklamasının yanında "fizyoterapist" yazıyorsa 1 aydan önce dönmesini beklemiyorum.. Bugün idman yoktu heralde, Barosta yarın öyle yazarsa anlayınki en az 1 ay yok...

Daha Baros ile ilgili ayrıntılı sağlık raporu verilmedi.

Fizyoterapist yazarsa kendimizi şanslı saymalıyız.

Hep gerizekalı yönetim yüzünden bunlar .Bütün büyük takımlarda takımın bir numaralı forvetine yakın kalitede altarnatif var . Chelsea´de Drogba yoksa Anelka var , City´de Tevez yoksa Adebayor var ,Real´de Higuain yoksa Benzema var , Manu´da Rooney yoksa Berbatov var vs vs . Ama bizde Baros yoksa yok işte anasının satayım .

Hep gerizekalı yönetim yüzünden bunlar .Bütün büyük takımlarda takımın bir numaralı forvetine yakın kalitede altarnatif var . Chelsea´de Drogba yoksa Anelka var , City´de Tevez yoksa Adebayor var ,Real´de Higuain yoksa Benzema var , Manu´da Rooney yoksa Berbatov var vs vs . Ama bizde Baros yoksa yok işte anasının satayım .

Adam haklı beyler.

yahu büyük takımları bırak 19.sınıf takımlarda bile böyle durum:o

Alacaktık Sercan'ı rahat edecektik işte :o.

Bu taraftar yakında Baros'u da yer hiç merak etmeyin. Mesela seneye fln ilk 10 hafta gol atmasın, beceriksiz-yeteneksiz fln diyenler vallahi çıkar adım gibi eminim.

Bu taraftar yakında Baros'u da yer hiç merak etmeyin. Mesela seneye fln ilk 10 hafta gol atmasın, beceriksiz-yeteneksiz fln diyenler vallahi çıkar adım gibi eminim.

Haklısın renktaş olur mu olur.. Skora göre Yüceltmede ve Yerin dibine sokmakta üstümüze yok...

kendisinin ve harry kewell'ın bu denli sevilmelerinin sebebi, takımdaki türk futbolculardan futbolculuk değil adamlık kantarında çok daha ağır çekmeleridir.

[video=youtube;wGUmRg39e-k]https://www.youtube.com/watch?v=wGUmRg39e-k[/video]

Baros ne olursa olsun derbıde oynamak ıstıyormus..

Takımdaki bütün yabancılar pino ve elano dışında aidiyet ve sahiplenme duygusu ile oynanayn isimler.Yabancı hayranlığı ise evet yabancı hayranıyım. Baros çıkıcak Kadıköy'de oynayacak tek korkum yeniden sakatlanması.

FeBe maçında kesinlikle OY-NA-MA-MA-LI!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt