#15 Milan Baroš [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #15 Milan Baros

Sakatlığını riske edecekse oynamamalı 1 hafta için 10 haftayı çöpe atmaya gerek yok.

Ülker İdman Raporu : 22 Ekim 2010 Cuma (Akşam)

Milan Baros ve Arda Turan düz koşulara devam etti.

Zaten %50 deniyordu oynama şeysi,zannetmiyorum ben oynayacağını.Ha belki son 20-30 dakika girebilir ama hiç girmesin daha iyi.

Yarın takımla çalışır büyük ihtimalle.

Kuvvet calismasini tamamlayip kosulara baslamis. Ilk 11'de olursa kimse sasirmasin.

Risk olur.Oynarsa da iyi performans verebileceğini sanmıyorum ki zaten fener maçlarında kim iyi performans veriyor ki? :)

Fb maçında mutlaka oynamalı. Baro ile başlamalıyız maça. Eğer en ufak bir sorunu olursa değiştirilir. Şu anda fener defansının en korktuğu isim. İleride varlığı bile başlı başına bir artı.

Takımda o kadar karaktersiz varken nasıl adam kalabiliyorsun Baros..

Alkışlar sana ve senin gibi formanın hakkını verenlere..

kewell_baros5533.jpg

Ankaragücü maçında Rıjkaard için beraber savaşmak isterdim senle.

Aman abi amatörlük yapma bacağım kopsam da oynarım mantığında olma.Sen bize lazımsın.Değmez Servetgillerin olduğu takımda.Gerçekten değmez.

Senin kadar mükemmel bir insan fazla gelmemiştir Galatasaray'a.Çok teşekkür ediyorum Milan, efsanesin benim için.

Baros derbiye yetişebilir

Fenerbahçe karşısına birçok as oyuncusundan yoksun çıkması beklenen Galatasaray’da Milan Baros’tan gelen olumlu haberler yüzleri güldürdü. Sarı-Kırmızılı ekibin, Ankaragücü maçında sakatlanan Çek golcüsünün önceki günkü yapılan kontrollerinde derbiye yetişmesinin çok zor olduğu açıklanmıştı. Ancak arka adale kasının zarında kanama oluşan yıldız forvetin durumunda iyileşme olduğu ve dev karşılaşmaya yetiştirilmesi için sağlık ekibinin seferber olduğu öğrenildi. Milan Baros’un da dev derbide forma giymeyi çok istediği ve bunu teknik heyete ilettiği ifade edildi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt