#15 Milan Baroš [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #15 Milan Baros

Senin varlığın yeter be aslanım.

Benim için efsanesin.

Hic birseye degilde, bu adamla tam 3 senedir Avrupa'da adı final olan hic bir tur oynayamamıs olmamıza yanıyorum. Lincoln'ü takımda tutmak veya defansa ve forvete bir iki gerekli alternatif transfer yapmak cok mu zordu acaba.

Galatasaray'a 2 Şok Haber!

İstanbul-Yarın akşam Kadıköy Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanacak Fenerbahçe - Galatasaray maçı öncesinde sarı-kırmızılı takıma iki kötü haber geldi.

Ankaragücü maçından önce sakatlanan Harry Kewell'ın yanı sıra aynı karşılaşmanın ikinci yarısında oyundan çıkmak zorunda kalan Çek yıldız Milan Baros'un da Fenerbahçe karşısında forma giyemeyeceği açıklandı.

Sarı-kırmızılılar, kaptan Arda Turan'ın ardından Kewell ve Baros'tan da derbide yararlanamayacak. Ayrıca sakatlığı bulınan Aydın Yılmaz ve kırmızı kart cezalısı kaleci Ufuk kadroda yer almayacak. Galatasaray'ın çiçeği burnunda teknik direktörü Hagi'nin, bu önemli maçta sahaya nasıl bir kadro süreceği merak konusu...

Kaynak: Ntv

Her türlü bundan sonraki hafta oynayacak iyi oldu böylesi bakmayın.Baros gibi bir adamın o çöplükte kaybolmasına gönlümüz razı gelmezdi.

Haftaya oynar Baros.

Yedeğe mi çeksek ne ?:asd:

Pino yoklugunu hic arattirmadi Barosum kusura bakma (:

Sen olsaydın biz bunları Fatmagül'den beter ederdik Barosss!

Ulan bari yedekde olaydın son 20 dk da gireydin bi şekilde takardın aslanım neyse çabucak iyileş:)

Kral Baros. Haftaya hattrick´le döner merak etmeyin:)

Sakatlığı tamamiyle geçer inşallah öyle oynatırız.

Yoksa Pino idare eder bizi.

Ne güzel birşey Baros'u aratmayacak bir oyuncu kazandık ki böyle cümleler kurabiliyoruz.Bunca zaman Pino neden denenmedi forvette anlamış değilim.

King acele etmesin tamamen iyleşsin ondan sonra gelsin.Takım emin ellerde :))

Pino'nun Baros'un yokluğunu aratmadığı tezlerine katılmak mümkün değil.

Aslı her zaman suretinden evladır. Şayet Baros olsaydı ne yapar eder, topu filelerle buluştururdu.

Pino elbetteki kendi üzerine düşeni fazlasıyla yapmıştır. Bu maç için de doğru seçim olmuştur. Fakat bana ah Baros ah dedirtmiştir. Zira Baros sağlıklı bir şekilde saha da olsaydı bu maç 0-0 a bağlanmazdı.

Baros'un bir an önce dönmesini temenni ediyorum. Zira golcüyle suretinin farkı bu maçta da alanen görülmüştür.

Baros'u özledim ya...

Tamamen takımla bütünleşmiş bir oyuncu,umarım bu hafta 11'de görürüz.

Kalitesini gectim, adamin hirsi bile yetiyor yaa :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt