- 19 Şubat 2009
- 22.381
- 3.674
- 2.313
Cevap: #15 Milan Baros
Baros döner diye umutluydum.
1 ay daha yok sanırım.
Baros döner diye umutluydum.
1 ay daha yok sanırım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
son 6 maç tada 2 mağlubiyet 2 galibiyet 1 beraberlik alırız fazlasını beklemeyin
son 6 maç tada 2 mağlubiyet 2 galibiyet 1 beraberlik alırız fazlasını beklemeyin
Baros'a kızmayın plansız programsız yönetime ve ruh yoksunu futbolculara kızın. Adamın sırtına fazla yük bindirirsen, en sonunda o teker patlar.
Sıktı artık bu adam da. Bu kadar çok sakat olunmaz ki kardeşim. 2 maç oynayıp hattrick yapacağına 6 maç oynayıp 1'er tane atan istikrarlı oynayan adamı tercih ederim. Tek forvetle sezona başlamak zaten ayrı bir gerzeklikti de Baros gibi sıkça sakatlandığı bilinen bir adama güvenip tek forvetle sezona girmeyi tarih kitapları falan yazar ileride yüzyılın dangalaklığı diye..
Galatasaraylı olup da hayatım da bu kadar sıkıntı basan ve umutsuz olduğum bir dönem daha olmamıştı.
Artık Milan Baros'a alternatif forvet alma düşüncesinden vazgeçelim. Bize Milan Baros kalitesinde, güçlü ve sürekli sakatlanmayan bir forvet lazım, böyle bir şey yaparsak Baros'ta artık onun alternatifi olur, bizde bu forvet sorununu kökünden halletmiş oluruz.
Sıktı artık bu adam da. Bu kadar çok sakat olunmaz ki kardeşim. 2 maç oynayıp hattrick yapacağına 6 maç oynayıp 1'er tane atan istikrarlı oynayan adamı tercih ederim. Tek forvetle sezona başlamak zaten ayrı bir gerzeklikti de Baros gibi sıkça sakatlandığı bilinen bir adama güvenip tek forvetle sezona girmeyi tarih kitapları falan yazar ileride yüzyılın dangalaklığı diye..
Evet haklısın. Baros'tan bile daha kalitelisi alınsın ki Baros da pabucun pahalı olduğunu anlasın. O zaman daha düzenli yaşamaya kendine daha dikkat etmeye ve daha az sakatlanmaya başlar. Rekabet ortamı yaratacaksın ki adam da vazgeçilmez olduğunu anlasın.
Bu adamın kariyerinde daha önce bir sorunu yoktu.Bu adamın üstüne yük bindirip, tek forvet olarak kullandık neredeyse üç sene boyunca.İflas etti.Baros'luk bir durum yok. Baros'un bu klüple ömür boyu sözleşmesi olmalıdır.Ankaragücü maçında yatan adamlara inat yaptığı deparlar yeter, ondan sakatlandı zaten.