#15 Milan Baroš [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #15 Milan Baros

Nerede 3 sezon yüklendik ya. İlk sezon az sakatlandı ikinci sezon 10. haftadan 25. haftaya kadar yoktu. Sonra iş işten geçmişti. Bu sezon da 3. ye sakatlanıyor. Sakatlık hastası oldu. 3 hafta sonra iyileşse 2 maç oynar sonra 5 hafta yine oynamaz. Bunun örnekleri çok. Yerine başka birini alacaksın ki o da vazgeçilmez olmadığını anlayacak. Yok mu yani dünyada Baros'tan daha iyisi. Onlarca var. Kıy paraya al birisini. Baros da kesebiliyorsa kessin sakat olmadığı zamanlarda. Kanun mu var 1. forvet Baros olacak diye. Yabancı düşmanlığı neresinde bunun. Yeni yabancı forvet alınsın diyorum. Uğraşılmasın Sercan'la falanla filanla..

Baros her zaman sistem içerisinde alternatifsiz bir adamdı.Ne Ümit Karan,ne Nonda onu yedekleyebilecek statik santraforlar olabilidi.Kaldı ki son iki senede adamın yedeği yoktu.Baros yoksa takım yok ortada.Bunun suçu Baros değil.Kendine bakmıyor falan diye suçlaman çok büyük yanlış ve biraz cahillik olmuş.Baros kadar profosyonel ve iş disiplini olan yerli oyuncularımız olsa bu halde olmazdık. Bu adam Ankaragücü maçında sakatlanıp çıkarken gözleri doldu, ağladı isyanından.Tek başına mücadele etti.

Baros'a kızmayın.Ona alternatif yaratamayanlara kızın. Baros ayağı öpülecek bir adamdır.Nokta.

Baros her zaman sistem içerisinde alternatifsiz bir adamdı.Ne Ümit Karan,ne Nonda onu yedekleyebilecek statik santraforlar olabilidi.Kaldı ki son iki senede adamın yedeği yoktu.Baros yoksa takım yok ortada.Bunun suçu Baros değil.Kendine bakmıyor falan diye suçlaman çok büyük yanlış ve biraz cahillik olmuş.Baros kadar profosyonel ve iş disiplini olan yerli oyuncularımız olsa bu halde olmazdık. Bu adam Ankaragücü maçında sakatlanıp çıkarken gözleri doldu, ağladı isyanından.Tek başına mücadele etti.

Baros'a kızmayın.Ona alternatif yaratamayanlara kızın. Baros ayağı öpülecek bir adamdır.Nokta.

Bir futbolcu sürekli sakatlanıyorsa bir yerlerde yanlış var demektir. Geçen sezonu heba ettik bu sezon da gitti gidiyor. Baros düzelecek de üst sıralara oynayacağız. Ben demiyorum ki adam kötü futbolcudur. Ben demiyorum ki özverisiz oynuyor. Ben de seviyorum ben de onu sahada görünce mutlu oluyorum ama bu demek değildir o sakatlandığında devşirme forvetlerle oynayacağız. 2 senedir bunun planlaması yapılmıyor göz göre göre. Baros'un kabahati değil yönetimin kabahati ama ömrümüz Baros'un düzelmesini beklemekle geçmeyecek heralde. Alacaksın daha pahalısını daha kalitelisini. Tutar tutmaz ayrı konu ama Baros sakatlanınca Pino olmayacak forvet oynayacak adam. Gerçek bir forvet olacak. Burası sıradan bir kulüp değil..

Bir futbolcu sürekli sakatlanıyorsa bir yerlerde yanlış var demektir. Geçen sezonu heba ettik bu sezon da gitti gidiyor. Baros düzelecek de üst sıralara oynayacağız. Ben demiyorum ki adam kötü futbolcudur. Ben demiyorum ki özverisiz oynuyor. Ben de seviyorum ben de onu sahada görünce mutlu oluyorum ama bu demek değildir o sakatlandığında devşirme forvetlerle oynayacağız. 2 senedir bunun planlaması yapılmıyor göz göre göre. Baros'un kabahati değil yönetimin kabahati ama ömrümüz Baros'un düzelmesini beklemekle geçmeyecek heralde. Alacaksın daha pahalısını daha kalitelisini. Tutar tutmaz ayrı konu ama Baros sakatlanınca Pino olmayacak forvet oynayacak adam. Gerçek bir forvet olacak. Burası sıradan bir kulüp değil..

Bu dediklerin konusunda hepimiz hemfikiriz.Üst düzey takımlarda böyledir.Bir forvetin varsa a kalitesinde, yedeği en az b kalitesinde hatta ve hatta a kalitesinde olur.

Fener'de bile semih,gökhan falan var klübede.Güvenirsin. Oynatırsın.Sorun yönetimin kumarıdır.

Ama bu başlık altında sallanması gereken en son kişi Baros'dur. Anlatmak istediğim o.

Bu dediklerin konusunda hepimiz hemfikiriz.Üst düzey takımlarda böyledir.Bir forvetin varsa a kalitesinde, yedeği en az b kalitesinde hatta ve hatta a kalitesinde olur.

Fener'de bile semih,gökhan falan var klübede.Güvenirsin. Oynatırsın.Sorun yönetimin kumarıdır.

Ama bu başlık altında sallanması gereken en son kişi Baros'dur. Anlatmak istediğim o.

https://www.gscimbom.com/forum/meti...dik-simdi-tek-forvetle-sezona-basliyoruz.html

Ben yetkilileri sezon başında eleştirmiştim zaten. Ama Baros da biraz özen göstermeli diye düşünüyorum..

devre arası 1 forvet değil 2 forvet almalıyız bence.emenike ve lacina traore olabilir.

barosa artık müzmin sakat oldu malesef.:(

Daha yenide sözleşme uzattık.

Bu sezon gerçekten kabus gibi geçiyor.Hala uyanamadık.

Milan BAROS bu sene BOŞ...

Merhaba Ben Ali Ağaoğlu;

Sabri için özel 160 metrelik kale yaptıracam böylece topun kaleye tutma ihtimali %1 artacak , inşaata başladık bile

İyice koparız o zmana artik ligden. Geriye Türkiye Kupası kalıyor.

adam artik muzmin sakat en ufak seyde tekrar nuksediyor sakatligi. verdigi emekler, sagladigi katkilar hicbir zaman inkar edilemez ve her zaman da galatasaray ile adi iyi anilacaktir bunda kimsenin suphesi yok. fakat takimin da artik istikrarli bir forvete ihtiyaci oldugunu baros sevgimiz yuzunden kendimize itiraf edemiyoruz. galatasaray bir tek baros ile artik hicbir yere gidemez. olay bundan ibarettir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt