#15 Milan Baroš [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #15 Milan Baros

Tek başına savaşırken oluyor öyle sakatlıklar, çamur atın siz. Kralsın lan Kral.

Elinizi vicdanınıza koyup yorum yapın biraz.Hic mi rahatsızlık duymuyorsunuz şu yorumları yazarken.

Valla yaa, Ankaragücü maçında kimse oyunda değilken, Baroş kıçını yırtarak 2 gol atıyor, 3. sünü atmaya kalmadan adam sakatlandı, diğer oyuncular neci o zaman, niye defans gol yiyor ilk önce onları eleştirin.

Devre arasında iyi bir forvet gerekli di kral'ın üstündeki yük azalsın.

Yazık lan daha 2 hafta kral diyodunuz adam takımı kurtaracam diye g.tünü yırtıyor yorumlara bak yazık böyle taraftara..

Baros hani evini taşırken sakatlandı ya...O yüzden istediğimiz kadar vefasızlık yapabiliriz değil mi büyük GALATASARAY taraftarı?

Bazıları sırf küfür yemek için giriyor internete yemin ederim

Baros ve Kewell son kurbanlar. Çok yakında büyük taraftarımız bu iki ismin de arkasına teneke bağlayacak.

Güntekin Onay'ın bir sözü var. 'Ben hayatımda Baros ve İnzaghi kadar gol atama isteği taşıyan futbolcular görmedim' bu yüzden çok seviliyor Baros...

Hagi durumu haftaya belli olacak dedi.Gstv de alt yazı olarak geçiyor.

Baros tabiki kalmali. Bunu tartismak bile cok sacma. Ama mutlaka Baros kalitesinde bir futbolcu daha alinmali. Yönetim ne zaman akillanacak anlamiyorum. Baros her sezon en az 10 macta sakatliklardan dolayi kadroda olmuyor zaten. Sezon basinda söylemistik bunu zaten ama sadece Batdal alindi. Devre arasinda mutlaka cok iyi bir forvet alinmali. Baros da alternatifsiz oldugu düsüncesine kapilmayacak. Galatasaray formasini giymek herkes icin zor olmali. Bu Baros icin de gecerli. Transfer edilecek iyi forvetle rekabet etsin. Iyi olan oynasin.

Baros besiktasi sever, buyuk bir ask var aralarinda :ays: umarim o maca yetisir ve gol atar!

Devre arası kampına kadar ayagını topa sürdürmesinler bana sorarsanız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt