#15 Milan Baroš [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #15 Milan Baros

Her sakatlıktan sonra gayet iyi dönüyor. 1-2 maç sonra ilk 11'e girecektir.

Pino bence formayi zor gørur bundan sonra. Orasi Arda ve Pino da dønunce karisacak olumlu anlamda karisacak.

Baros, Pino ve Stancu mahşerin üç atlısı! bu adamlar kalecileri şutlarıyla öldürür.

Pino bence formayi zor gørur bundan sonra. Orasi Arda ve Pino da dønunce karisacak olumlu anlamda karisacak.

Ne alakası var Pinoyla Barosun.Pino sağ kanada geçer.Baroş ta forvete.Kazımla Pino kim formdaysa o oynar.Bence Arda Stancu Pino Baros la cıkarsak ortalıgı dağıtırız.

Aldığı sarı kart,yüzümde anlamsız bir tebessüme neden oldu.

Her şeyi ile geri döndü kral :)

bosuna kral degil baros, adam her zaman her maçta yuregini ortaya koyuyor

gol-makinasi-milan-baros_o.jpg

KRAL geri döndü.

sakat baros 8 mac 7gol.

niang: 17 mac 11gol

bros sakatlanmasaydi 15 olurdu heralde

sakat baros 8 mac 7gol.

niang: 17 mac 11gol

bros sakatlanmasaydi 15 olurdu heralde

şöyle karşılaştırmaları yapmak cok anlamsız.Barosa haksızlık oluyor :ays:

Sağlam bi Baros Türkiye Liginin en iyi forvetidir ve Avrupadaki 1.veya 2.sınıf kalitedeki takımların forvetlerindende iyi bi forvettir.Mesela Almanya veya Fransa liginde çoğu golculerin yerine ben Barosu tercih ederim.Tabiki bize geldiği ilk senedeki gibi sağlam bi Barosu.

Zaten Baros sakatlanmasaydı şuan hala Liverpoolda veya Avrupa nın 1.sınıf takımlarında oynuyor olurdu

2 sezondur sakatlik sorunlariyla bogusmasa 3 sene arka arkaya tartismasiz gol krali olurdu. Ben Baros kadar gol sezgisi yüksek bir futbolcu izlemedim Türkiye´de. Jardel kadar var, hatta daha da iyi. Allah sakatliklardan korusun Kral´i.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt