#15 Milan Baroš [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #15 Milan Baros

King Baros'un ligde 9 maçta attığı 7 gol var.

Gollerinin yanı sıra itirazdan sarı kart görmeyide unutmamış. :D

Oyuna girdiği an o kadar çok istedim ki sarı kart görmesini,onu bile inanılmaz özlemişim.inşallah elle alır topu yada hakeme itiraz eder de kartını görür dedim,lan harbi bunu dedim:asd:

allahına kurban senin.ulan sen gol atınca ayrı bi seviniyorum.insallah sakatlanmassın.

Gercekten hic bos gecmiyor. Oynadigi her mac 1 gol 1 sari kart :D Yaikinda hattrick de yapar yine

Umarım bir daha uzun süreli sakatlık yaşamaz. Barossuz Galatasaray izlenmiyor çünkü.

Sakatlanma lan artık.Sakatlanmazsam gidip tavuk keseceğim söz.

Benim anlamadığım bu adam bize gelmeden önce bu kadar golcü değildi.Ama burda adam maç başına 1 gol ile oynuyor nerdeyse,adamsın Baroş:D

Bitmiş artık, zaten önceden de pek bir özelliği yoktu. Umarım Hagi'de görmüştür bugün gerçek yüzünü. Artık takımda yeri yok. Gerçekten futbolcu demeye 100 şahit ister bence.

Bitmiş artık, zaten önceden de pek bir özelliği yoktu. Umarım Hagi'de görmüştür bugün gerçek yüzünü. Artık takımda yeri yok. Gerçekten futbolcu demeye 100 şahit ister bence.

Futbol cahilligi nedir sorusuna cevap mi renkdas?????

Benim futbol bilgimi sorgulamayın, adamın tekniği zaten yoktu, boş kaleye atıyordu herkesi mest ediyordu. Şimdi onu da yapamıyor. Parasını alıp sahada yürüyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt