Tamer Kaptan
10 Numara!
- 26 Kasım 2008
- 11.091
- 2
- 343
Cevap: #15 Milan Baros
Stancu---Baros---Pino
Stancu---Baros---Pino
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gollerinin yanı sıra itirazdan sarı kart görmeyide unutmamış.![]()
Benim anlamadığım bu adam bize gelmeden önce bu kadar golcü değildi.Ama burda adam maç başına 1 gol ile oynuyor nerdeyse,adamsın Baroş![]()
Benim anlamadığım bu adam bize gelmeden önce bu kadar golcü değildi.Ama burda adam maç başına 1 gol ile oynuyor nerdeyse,adamsın Baroş![]()
Bitmiş artık, zaten önceden de pek bir özelliği yoktu. Umarım Hagi'de görmüştür bugün gerçek yüzünü. Artık takımda yeri yok. Gerçekten futbolcu demeye 100 şahit ister bence.
Bitmiş artık, zaten önceden de pek bir özelliği yoktu. Umarım Hagi'de görmüştür bugün gerçek yüzünü. Artık takımda yeri yok. Gerçekten futbolcu demeye 100 şahit ister bence.
Şaka ?Bitmiş artık, zaten önceden de pek bir özelliği yoktu. Umarım Hagi'de görmüştür bugün gerçek yüzünü. Artık takımda yeri yok. Gerçekten futbolcu demeye 100 şahit ister bence.
Benim futbol bilgimi sorgulamayın, adamın tekniği zaten yoktu, boş kaleye atıyordu herkesi mest ediyordu. Şimdi onu da yapamıyor. Parasını alıp sahada yürüyor.