#15 Milan Baroš [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #15 Milan Baros

ne mücadelesi arkadaşlar?

barosun mücadele ettiği yok

bunu eleştirmek için söylemiyorum, baros futbol hayatının hiçbir döneminde "mücadeleci" bir oyuncu olmamıştır

kendisine atılan paslara ve açılan ortalara bile (gollük değilse) binbir nazla hareketlenir

tekrar söylüyorum, bu eleştiri değil (barosun stili bu)

sadece 2 senedir takıma katkı vermediği söylendi

buna mukabil bazı arkadaşlar çıldırdı

Olm cidden yeter lan. Sinir bozmaya hiç gerek yokmuş. Girin saldırın sağa sola. Mesela gidip Hagi kötü topçuydu, çok abartıldı demeyi düşünüyorum. Hatta elimde sağlam ''argumanlar'' bile var :D

"seviyem karşımdakinin seviyesine iniverir" sözünü ise bana söylemediğini tahmin ediyorum

Doğru tahmin ediyorsun,sahibi gayet açıktır lafımın.

Karşımdaki adam gerçekten eleştri yapabiliyorsa onunla düzgünce sabaha kadar tartışır derdimi anlatırım.Ama adam yatıyor,parasını alıyor diye Baros'a sallanırsa ben de ona bu şekilde sallayana sallarım daha önce de dediğim gibi.Bu müthiş saptamayı yapan 10-11 yaşında 9 aylık oynarken bu adam Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşamıştı.Biraz saygı yahu.Direk karakterine laf ediliyor bu adamın.Sakatlanırken bile takımı için didinirken sakatlandı,takımda bu şekilde suçlamalara hedef gösterilecek son adamdır Baros.

Zeka seviyen orda ironi olduğunu anlayamayacak kadarsa diyecek bir şeyim yok zaten.

Neyse iyi forumlar.

zeka seviyemden şüphem yok

kendi fikirlerimi savunurken hırsımı alamayıp kimsenin zekasına hakaret edecek kadar aşağı bir insan da değilim

bu nedenle aynı seviyede karşılık beklemeyin

Baros la bu Baros.Nasıl satılsın diyebilirsiniz.:)

Karşımdaki adam gerçekten eleştri yapabiliyorsa onunla düzgünce sabaha kadar tartışır derdimi anlatırım.Ama adam yatıyor,parasını alıyor diye Baros'a sallanırsa ben de ona bu şekilde sallayana sallarım daha önce de dediğim gibi.Bu müthiş saptamayı yapan 10-11 yaşında 9 aylık oynarken bu adam Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşamıştı.Biraz saygı yahu.Direk karakterine laf ediliyor bu adamın.Sakatlanırken bile takımı için didinirken sakatlandı,takımda bu şekilde suçlamalara hedef gösterilecek son adamdır Baros.

2 yıldır yatıyor da normal bir yorumdur

abartılacak yanı yok

hele ki karakterine hiç söz yok ortada

bu forumda bir çok oyuncunun direk karakterine hakaret ediliyor

buna ben de karşıyım

Hagi de sen bebeyken şampiyonlar ligi finali oynadı, sen onu eleştirmiyor musun? yazmayayım yazmayayım dedim ama hakketen boş konuşuyorsun , mantığınıza tüküreyim sizin, yok o orda şunu yaptı yok o orda bunu yaptı, şimdi ne yapıyor onu söyle kamil

Her yabancıya aynı laf olm bırak ya işte türk zekası.Geliyo Rijkaard başarılı olamıyo yok kendisini kovdurup tazminatı tırtıklayacak,Aragones geliyo 2 yıllık sözleşme yaptı ama tazminat he yeah falan.Onun için bu ülke futbolundan bi b.kum olmayacak hiç bi zaman.

Hagi de sen bebeyken şampiyonlar ligi finali oynadı, sen onu eleştirmiyor musun? yazmayayım yazmayayım dedim ama hakketen boş konuşuyorsun , mantığınıza tüküreyim sizin, yok o orda şunu yaptı yok o orda bunu yaptı, şimdi ne yapıyor onu söyle kamil

Takımı için sakatlanıyor. Yetmez mi?

Hagi de sen bebeyken şampiyonlar ligi finali oynadı, sen onu eleştirmiyor musun? yazmayayım yazmayayım dedim ama hakketen boş konuşuyorsun

Egemen birdaha benden alıntı yaparsan sana öyle bir söverim ki yatağına girip yorganı üstüne çeker hüngür hüngür ağlarsın.Kafan alır mı bilmiyorum ama ben futbolcu Hagi'yi değil teknik direktör Hagi'yi eleştriyorum.Bu da sana son sözüm.Uzatma.

ironiniz de çoktan anlaşıldı

lakin, ben yoruldum belli tespitleri yapmaktan (mükemmel forvet olmadığına dair)

(normalde) hızlıdır, zekidir, bitiricidir

tembeldir, hava toplarında sıfırdır

bu nedenle mükemmel değil, iyi bir "ikinci" forvettir

takımın en hırslı isimlerinden, sakatlıklara rağmen 60küsür golü oldu galiba.

şampiyonluk göremeden gidecek Galatasaraydan o kötü..

ceza alma diye alıntı yapmıyorum kamil

ayrıca çok korktum hakkatten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt