#15 Milan Baroš [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #15 Milan Baros

arkadaşımız anlamamış, açalım

kendisine atılan paslara ve açılan ortalara bile (gollük değilse) binbir nazla hareketlenir

spikerin maçta sürekli şu sözü söylediğini duyarsınız: "top barosa gelmeden x araya girdi ve takımını atağa çıkardı"

evet, top barosa gelemez çünkü baros topu bekler (defans arkasına atılan net bir pas değilse)

hele yapılan ortalara hareketlenmesi için çok net, mükemmel ortalar gerekir

topu kaptırınca da kesinlikle topu kapmaya dair bir müdahale yapmaz

bu söylediklerim eleştiri değildir, sadece oyuncunun özelliklerini tespit ediyorum

baros için söylediğim güzel şeyleri de gözden kaçırmayınız

arkadaşımız anlamamış, açalım

kendisine atılan paslara ve açılan ortalara bile (gollük değilse) binbir nazla hareketlenir

spikerin maçta sürekli şu sözü söylediğini duyarsınız: "top barosa gelmeden x araya girdi ve takımını atağa çıkardı"

evet, top barosa gelemez çünkü baros topu bekler (defans arkasına atılan net bir pas değilse)

hele yapılan ortalara hareketlenmesi için çok net, mükemmel ortalar gerekir

topu kaptırınca da kesinlikle topu kapmaya dair bir müdahale yapmaz

bu söylediklerim eleştiri değildir, sadece oyuncunun özelliklerini tespit ediyorum

baros için söylediğim güzel şeyleri de gözden kaçırmayınız

Hmm :):):):):):):):):):):):)

Dün Baroş 'a yazılanlara bak bugün yazılanlara bak. Bu kadar çabuk fikir değiştiren taraftara bu kadar çabuk hoca değiştiren başkan müstahak.

Aynen.. Bizim taraftar kadar sabırsızı yoktur heralde.. Adnan polat için aynı şeyi diyemicem tabi orda haklıyız.. ama Barosa bari yapmayın be abi adam herşeyini buraya göre ayarlamış 2 sene daha uzattı sözleşmesini bariz belli oynamak istediği.. ilk önce kendi yerli oyuncumuza bakalım sonra en golcü en yararlı adamımızı eleştiririz..

klose kadar olmasa da fırsatçı forvet yalan yok

Yalnız ve güzel ülkemin:) en golcü oyuncusuna sallayanlar ne dediklerini bilmiyorlar. Ne kezman'lar, ne Güiza'lar, ne Nobre'ler ne Bobo'lar gördü benim ülkem..Dünyanın en iyi deplase olan forvetlerinden biri bu adam. (Sağ -sola doğru yaptığı koşularla)

Kaç senedir bizim takımımızda oynuyor Baros, ancak ben bir maçı bile hatırlamam ki Baros pes etmiş olsun, kazanamayacağımızı düşünmüş olsun, isteksiz olsun.... Gol kaçırır, performansı belki kötüdür; Ama bunlar Baros'un savaşmasını engellemez. Bu yüzden Kral'dır Milan!

Rıdvan Dilmen'in söylediğini hatırlamayınınız var sanırım;

"Baros, sahadaki Galatasaray taraftarı!"

2 sezondur (aslında son 1.5 sezon desem daha doğru olur) yaşadığımız sıkıntıkarda, takımımızda bir forvet oyuncusu olmamasının payı büyüktür

evet, sözleşmesi var barosun, ama 1.5 sezondur takımda kendisi yok

isteyen istediği kadar savunsun, oynamayan oyuncunun değeri yok gözümde

yeteneklerine söz söyleyen yok, bunun anlaşılabilmesi için kaç milyar kez daha söylemek gerek bilmiyorum

kişiliğine ise hiçbir şey söylemiyorum, zira bu spor medyasının yaptığı haberlere göre hiç kimsenin kişiliği tespit edilemez

Rıdvan Dilmen'in söylediğini hatırlamayınınız var sanırım; [B' Alıntı:
"Baros, sahadaki Galatasaray taraftarı!"[/B]

işimize geldiğinide rıdvanı referans gösteriyoruz,

işimize gelmediğinde rıdvana demediğimizi bırakmıyoruz

Adam dışarıdan onu görmüş içimizden sen göremiyorsun.

''Jan 2011''. Tam transfer ayında üye olmuşsun transfer taraftarı olduğunu düşündürüyorsun.

Adam dışarıdan onu görmüş içimizden sen göremiyorsun.

''Jan 2011''. Tam transfer ayında üye olmuşsun transfer taraftarı olduğunu düşündürüyorsun.

artık sataşacak bir şey bulamayıp, ne zaman üye olduğuma sarmışsınız

ne zaman müsait olduysam o zaman üye oldum

keşke ne zaman üye olmam gerektiğini size sorsaydım

bunu neden açıklamak durumunda olduğumu bile anlamış değilim ya neyse

Problem Rıdvan Dilmen değilki, sevgili dostum. Rıdvan Dilmen'in ne söylediği ve bu söylediğinin bizim için önemi ve doğruluğunun ne olduğu. Sen Rıdvan Dilmen ile ilgilenme, ne söylediği ile ilgilen ve söylediklerinin ne kadar doğru yahut olmadığını düşün.

Sen takılma Rıdvan'a. "Baros, sahadaki Galatasaray taraftarı!" Farzet ki Rıdvan dememiş...

İşimize gelenler, işimize gelmeyenlerin mübalağasını yapıyor.. Belki o yüzdendir Rıdvan'ın işine gelenleri söylemesi, bizimde dışımıza içimizden vuruşumuz..

:)

Herkese saldirmadan once biraz dusunup oyle konusun yeter artik .Bu adam ne zamandir oynamiyor sakatliktan cikti.Eski gucune kuvvetine kavusmasi zaman ister.Bir kac mac daha oynayarak mac temposunu bulmasi lazim.Olumlu veya olumsuz konusurken bu faktorleri dikkate alin lutfen.

Problem Rıdvan Dilmen değilki, sevgili dostum. Rıdvan Dilmen'in ne söylediği ve bu söylediğinin bizim için önemi ve doğruluğunun ne olduğu. Sen Rıdvan Dilmen ile ilgilenme, ne söylediği ile ilgilen ve söylediklerinin ne kadar doğru yahut olmadığını düşün.

Sen takılma Rıdvan'a. "Baros, sahadaki Galatasaray taraftarı!" Farzet ki Rıdvan dememiş...

İşimize gelenler, işimize gelmeyenlerin mübalağasını yapıyor.. Belki o yüzdendir Rıdvan'ın işine gelenleri söylemesi, bizimde dışımıza içimizden vuruşumuz..

:)

burada söylemek istediğim, rıdvan konusundaki forumdaki ikilemdir

yoksa rıdvanın bu sözüne - rıdvan hakkındaki fikirlerimden bağımsız olarak - katılmadığım açıktır

Herkese saldirmadan once biraz dusunup oyle konusun yeter artik .Bu adam ne zamandir oynamiyor sakatliktan cikti.Eski gucune kuvvetine kavusmasi zaman ister.Bir kac mac daha oynayarak mac temposunu bulmasi lazim.Olumlu veya olumsuz konusurken bu faktorleri dikkate alin lutfen.

zaten eleştirilen "tek" nokta, sakatlıktan bir türlü dönmemesi ve bu nedenle katkı vermemesidir

Adam Ankaragücü maçında sahada yüreğini koyarak oynayan tek adamdı. O yüreğini koydu ve mücadele etti diye sakatlandı. 2 de gol attı lan o maçta hatta.

Neyini eleştiriyorsunuz adamın anlamıyorum. Daha yeni sakatlıktan çıkmış maç ritmini bulamamış iki senedir yaşadığı sakatlıklardan dolayı biraz da tırsarak oynuyor.

Rahat bırakın adamı.

Şu takımdan gitmek istediğinde taraftarın kırılmaması gereken ilk adamdır kendisi.

Adam Ankaragücü maçında sahada yüreğini koyarak oynayan tek adamdı. O yüreğini koydu ve mücadele etti diye sakatlandı. 2 de gol attı lan o maçta hatta.

Neyini eleştiriyorsunuz adamın anlamıyorum. Daha yeni sakatlıktan çıkmış maç ritmini bulamamış iki senedir yaşadığı sakatlıklardan dolayı biraz da tırsarak oynuyor.

Rahat bırakın adamı.

Şu takımdan gitmek istediğinde taraftarın kırılmaması gereken ilk adamdır kendisi.

anlamak için okumalısınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt