#15 Milan Baroš [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #15 Milan Baros

Anlamayan bir insana söz, kelam söylemek kolaydır, anlamak istemeyene zordur dert anlatmak..

Hiç yormayınız kendinizi arkadaşlar.

Kızım sana söylüyorum....... sen anla..

Eyvallah :)

Hani herkezi elestirdik, bazilarinda hakliydik bazilarinda haksiz... ama Baros ?

Yapmayin beyler

sende şu kısmı okumalısın bence.

O yüreğini koydu ve mücadele etti diye sakatlandı.

siz de şunu okumalısınız:

sakatlandığı için değil, sakatlıkları hep beklenenden uzun sürdüğü için eleştiriyorum

öyle yerlere falan da vurmuyorum

sadece basit bir eleştiri bu

aynı eleştiriyi, aynı durumdaki arda ve kewell için de yapıyorum

Benim için tek eleştirilecek noktası gördüğü gereksiz kartlardır. Yoksa zaten takımda kaç tane sakat olmayan futbolcu var ki bu adama bu kadar yükleniliyor.

Benim için tek eleştirilecek noktası gördüğü gereksiz kartlardır. Yoksa zaten takımda kaç tane sakat olmayan futbolcu var ki bu adama bu kadar yükleniliyor.

tekrar söylüyorum, sakat olması değil problem olan

sakatlandığı zaman sahalara bir türlü dönmemesi, "sakatken kendine iyi bakmadığı" kanısını oluşturuyor bende

ve sadece bunu söylüyorum

bir çok oyuncu sakatlanıyor, ama beklenen zamanda (hatta daha erken) sahaya dönenler var; bir türlü düzelmeyenler var

baros.

yazdıktan sonra Baros'a sallayanlarda gözde görülür bir düşüş var. ;);););););)

tekrar söylüyorum, sakat olması değil problem olan

sakatlandığı zaman sahalara bir türlü dönmemesi, "sakatken kendine iyi bakmadığı" kanısını oluşturuyor bende

ve sadece bunu söylüyorum

bir çok oyuncu sakatlanıyor, ama beklenen zamanda (hatta daha erken) sahaya dönenler var; bir türlü düzelmeyenler var

Anladım. Yalnız bunda şöyle bir etken olabilir. Biliyorsunuz önceden sakatlıktan kurtulunca önündeki ilk maça çıkarlardı ve devamlı maç sonrası zorlamaya dayalı uzun süreli sakatlıklar tekrar nüksederdi. Bu yüzden futbolcular sakatlanınca güçlenmek zorunda. Sakatlandığı bölgeyi kuvvetlendirmek zorundadır. Bunun için Baros sahaya tam hazır bir şekilde dönmek istiyor. Tabiki maç eksikleri var. İlerleyen haftalarda o da düzelecektir. :)

Şuan Arda'nın sakatlığında yaşandığı gibi.

ayrıca, haftaya yine yok takımda

yine katkı vermeyecek

2 sezondur ne çektiysek sakatlıktan dönmek bilmeyen oyunculardan çektik

neyse, çok uzattık konuyu

adam zaten döndü sakatlıktan, inşaallah form tutar kısa zamanda

İnşallah iyi dinlenir ve konsantre olur da, eziklerin 2-3 yıllık ihtiyacını karşılar 2 hafta sonra.

Baros ne kadar sakatlıklar geçirsede, yinede formanın hakkını veren takımı için elinden geleni yapan bir oyuncudur bence. Galatasaray'ımız için çok önemli bir oyuncu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt