#15 Milan Baroš [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #15 Milan Baros

[video=youtube;rTNqk_J7XVs]https://www.youtube.com/watch?v=rTNqk_J7XVs[/video]

Sari görmesi cok iyi oldu. Zaten Ankaragücü macini kazanma sansimiz yok, onun icin o macta Baros olsa ne olur olmasa ne olur. Ankaragücü macinda oynasaydi hakem kesin ona sari verirdi fb macinda oynamamasi icin.

Eski halinden eser yok, ama düzelecektir. Takımın en kaltieli oyuncusudur.

Baros adam olsa, bizi son iki yılda şampiyon yapardı. ;););););););););););)

baros bizim istediğimiz golcü değil kaçırdıklarının çeyreğini atsa en az bir kez şampiyon olurduk çok istikrarsız sakatlık anlamında değil oyun onlamında karşı karşıya kalınca pek heycan bile yapmıyorum artık bazen kendini aşıyor beni şaşırtıyor ibb maçında attığı gol gibi

ikinci forvet oynar stancu nun yedeği olur bence

baros bizim istediğimiz golcü değil kaçırdıklarının çeyreğini atsa en az bir kez şampiyon olurduk çok istikrarsız sakatlık anlamında değil oyun onlamında karşı karşıya kalınca pek heycan bile yapmıyorum artık bazen kendini aşıyor beni şaşırtıyor ibb maçında attığı gol gibi

Evet, yilin yorumu geldi arkadaslar. Hep beraber renkdasimizi tebrik edelim.

[video=youtube;Qf2KdDClFAw]https://www.youtube.com/watch?v=Qf2KdDClFAw&playnext=1&list=PL829785C91CF6D556[/video]

:hang:

[video=youtube;rTNqk_J7XVs]https://www.youtube.com/watch?v=rTNqk_J7XVs[/video]

Takımın şu halinde yabancı olsam ve milan baros gibi bi adam olsam içimden hiç ama hiç oynamak gelmez.. empati kurun biraz adamı anlayın.. sakatlıktan yeni çıktı vs.. adam aptalmı sözleşmesini uzatsın 2 yıl daha oda kalıp bişeyler vermek istiyor..

her ne olursa olsun bu takıma bir forvet daha alınarak barosa bır sene daha şans verilmeli

o bunu ankaragücü maçında sakatlıktan yenı geldıgı macta haketti.

herkesden farklısın baros

Artik veda vakti kewell ve baros icin geldide geciyo bence sezon sonu elden cikarmamiz lazim :yenieek:

Onu elden çıkar, bunu elden çıkar kim kalacak ki bu takımda sil baştan tüm takımı yenileyemeyeceğimize göre?

Kimin nerede oynadigi belli olmadigi bir ortamda Baros'un forvet hattina oynamasi neyi degistirir ki? Bu sistemde Messi olsa ne yapar, bu basibozuklukta kim olsa ne yapmaz, bu bastan kokan balikla kim bu tezgahtan ne alir ya da ne verir?

Bu saatten sonra bu takımda durması zarar olur. Sezon sonu mutlaka satılmalı.

Galatasaray'da birazcik kalite var, o da bu adam sayesinde... Onu da gönderirsek, yüzde doksani kalitesiz futbolculardan olusan bir takim olacagiz :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt